b en b kortrijk
De Vlaschaerd: bed and breakfast.
Bed Breakfast Toerisme Kortrijk.
B B De Vlaschaerd. In de landelijke rand van de Stad Kortrijk werd een 19de eeuwse vlasfabriek volledig gerenoveerd. Alles werd gerestaureerd met oog en respect voor het verleden. Zo werd de oude schoorsteen in de tuin behouden evenals de indrukwekkende stoommachine uit 1884 die in eer werd hersteld.
Ovaertine is een landelijke Bed and Breakfast op een actief tuinbouwbedrijf te Zwevegem.
Piet en Veroniek Vandewalle-Vergote, Victor, Arthur en Justine heten u welkom in Ovaertine, een landelijke BB op een actief tuinbouwbedrijf in het Zuid-West-Vlaamse Zwevegem nabij Kortrijk. Dit charmant gastenverblijf is een ideaal vertrekpunt voor verkenning van de Leiestreek, maar ook ter plaatse kunt u door het exclusieve uitzicht en de nostalgische stilte ontstressen en tot rust komen label toegekend unieke ligging op het platteland.
Bed And Breakfast in Kortrijk stad van West-Vlaanderen Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
prijs: 45 70. Kortrijk West-Vlaanderen Belgium. Geen beschrijving beschikbaar. prijs: 55 85. Germana Tack Overleiestraat 14 Tel: 0478 29886. Kortrijk West-Vlaanderen Belgium. BB Het Achterhuis Marksesteenweg 51 Tel: 0477/465.477. Kortrijk West-Vlaanderen Belgium. tgedoente Vlasmolenstraat 34 Tel: 0477779077. Kortrijk West-Vlaanderen Belgium.
Bed and breakfast Kortrijk huren? Zoek en vind het op www.kamersmetontbijt.be.
Bed and breakfast West-Vlaanderen Kortrijk. Sediba BB ligt in Kortrijk, op 37, km van de Kortrijk Xpo, op 6 km van de Grote Markt en op 6 km van het Belfort van Kortrijk. Bed and breakfast West-Vlaanderen Kortrijk. De BB Bloemenweelde ligt op nog geen 2 km van het centrum van Kortrijk, en biedt een pendeldienst naar de luchthaven, en fietsverhuur.
Aurora-Aura.
Prijs vanaf 88 euro per nacht. BB Aurora heeft ruime kamers met gratis WiFi en ligt op 5 minuten rijden van het bruisende centrum van Kortrijk. Het eigen wellness en spacentrum is toegankelijk voor een toeslag en er is gratis parkeergelegenheid.
De 5 beste BB's' in Kortrijk TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste bed and breakfasts in Kortrijk, België. BB's' in Kortrijk.
WELCOME BB OYO.
De kamers zijn ruim maar gezellig ingericht. In Kortrijk is er maar één adres waar je moet zijn: BB OYO! De ontvangst was zeer hartelijk en de ganse BB straalt creativiteit uit, het ontbijt is heerlijk en de omgeving inspirerend.

Contacteer ons

overnachten in kortrijk b & b antwerpen b & b oostende bed en breakfast wevelgem hotel met zwembad kortrijk b en b tongeren hotels in kortrijk belgium hotel d kortrijk overnachting kortrijk b & b ieper hotels regio kortrijk b & b ardennen