b & b antwerpen
Bed breakfasts in Eilandje, Antwerpen.
Antwerpse BB hotel krijgt vervolg Made in Antwerpen.
BB Hotels is één van de referenties voor betaalbare en functionele hotels in Europa en wil binnen dit en 5 jaar 15 nieuwe hotels openen. Zo moeten er nieuwe vestigingen komen in het centrum van Brussel, het historische centrum van Gent en ook opnieuw in Antwerpen.
Bed Breakfast Panamarenko Welkom.
U wordt ontvangen door Cathy, de eigenares. Zij helpt u graag op weg met leuke en handige tips voor een bruisend verblijf in Antwerpen. Bed Breakfast Panamarenko, Karel Geertsstraat 23, 2140 Antwerpen, Tel. 32 3 236 01 82, GSM 32 474 557 568, E-mail info@bb-panamarenko.be.
Antwerp Harbour View Fatima Myriame VTM.
Antwerp Harbour View Fatima Myriame. Het wereldvermaarde en wervelende Antwerpen is de derde gaststad van de week. Heerlijk uitwaaien langs de kade of cultuur opsnuiven in de musea: het kan hier allemaal. Fatima runt er sinds 2014 BB Antwerp Harbour View aan het hippe Eilandje, met zicht op het MAS.
Koto BB Bed and breakfast boutique in Antwerpen Koto BB.
Luxe Bed Breakfast Boutiqe. KOTO BB Boutique ligt in het centrum van Antwerpen vlak bij het nieuwe Zuid, en op wandelafstand van de talrijke musea en culturele initiatieven die de stad rijk is. In hartje Antwerpen met zwembad tuin. Een Bed Breakfast Boutique in hartje Antwerpen, met een ruime tuin en verwarmd zwembad, op een steenworp van alle leuke restaurants en winkelstraatjes.
Guesthouse Charlie's.'
We hebben deze omgetoverd tot een oase van rust, midden in de prachtige art deco wijk Het Zuid in Antwerpen. Je kan hier luxueus overnachten en indien gewenst genieten van een zeer uitgebreid ontbijt dat wordt gebracht in de loft.
BB de Rijcke Rust home.
Antwerpen, Lier en Breda liggen binnen een straal van 35km. Wij nodigen je graag uit voor een aangenaam verblijf in onze BB de Rijcke Rust waar je, na een verkwikkende nachtrust en terwijl de ochtendzon haar eerste stralen binnenwerpt, kan genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijt in de gemeenschappelijke leefruimte of bij goed weer zelfs buiten op het gezellige terras.
Welkom op de website van Bed and Breakfast Couchecouche.
2 parkeerplaatsen te huur in een afgesloten en met camera's' bewaakte garagebox, op 1 wandelafstand @Couche Couche. Prijs: 1000/1, dag/1 parkeerplaats. 4 Velo Cards Antwerpen te huur. Prijs: 500/1, velo card/1 persoon/1 dag. Fietsstation bevindt zich op 80 m @Couche Couche.

Contacteer ons

overnachten in kortrijk b & b antwerpen b & b oostende bed en breakfast wevelgem hotel met zwembad kortrijk b en b tongeren hotels in kortrijk belgium hotel d kortrijk overnachting kortrijk b & b ieper hotels regio kortrijk b & b ardennen