b & b antwerpen
De 10 beste BB's' in Antwerpen, België Booking.com.
B in Antwerp. BB in Antwerpen Centrum, Antwerpen. 90, Fantastisch 10 beoordelingen. B in Antwerp ligt in Antwerpen, niet ver van de Groenplaats en het Plantin-Moretus Museum. Het biedt een tuin en een lounge met gratis koffie en thee en een terras.
Luxe BB Interludium for Business Bed and Breakfast Nijlen Antwerpen Lier Herentals.
De rustige ligging in het groen brengt u voor de deur tussen de paarden-weiden, wandelpaden, fietsroutes met knooppunten en landelijke vergezichten. Toch is onze luxe BB zeer verkeers-centraal gelegen, vlakbij uitrit 20 vd E313, Herentals-West en zodoende op 20 min. van Antwerpen en Heist o/d Berg en 10 min.
Bed breakfast in Antwerpen Antwerp bed and breakfast.
Antwerp bed and breakfast is een bed breakfast in Antwerpen Antwerpen. Bekijk andere bed breakfasts in Antwerpen of alle bed breakfasts in Antwerpen. Door in te schrijven voor de Charmio nieuwsbrief ontvang je regelmatig promotieaanbiedingen en last minutes van BB's' en vakantiewoningen.
De Vitshaag l bed and breakfast.
Wie meer van de natuur houdt, kan terecht in het Hof ter Saksen, de Grote Geule of de schorren van Ouden Doel. Antwerpen ligt grotendeels op de rechteroever van de Schelde en is bekend om zijn uitgestrekte havengebied met internationaal vrachtvervoer en diamanthandel.
Antwerp BB Antwerpen BB: Choose your language Kies uw Taal.
Antwerpen BB.
Hof van Loverrijk Bed en Breakfast.
Als fietsvriendelijke BB erkend door Toerisme Vlaanderen, zijn we pal gelegen op fietsknooppunt 11 en vlakbij de Abraham Hans Fietsroute. Tevens sluit het fietsnetwerk naadloos aan op de fietsostrade naar Antwerpen Mechelen. Overdekte fietsenstalling en privé parking voor de wagen zijn tevens beschikbaar.
Antwerpse BB hotel krijgt vervolg Made in Antwerpen.
BB Hotels is één van de referenties voor betaalbare en functionele hotels in Europa en wil binnen dit en 5 jaar 15 nieuwe hotels openen. Zo moeten er nieuwe vestigingen komen in het centrum van Brussel, het historische centrum van Gent en ook opnieuw in Antwerpen.

Contacteer ons

overnachten in kortrijk b & b antwerpen b & b oostende bed en breakfast wevelgem hotel met zwembad kortrijk b en b tongeren hotels in kortrijk belgium hotel d kortrijk overnachting kortrijk b & b ieper hotels regio kortrijk b & b ardennen