b & b ieper
BB Hortensia bed breakfast in Ieper.
BB Hortensia kan bogen op een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en biedt vijf ruime, rookvrije kamers, ieder met douche en toilet. Een verblijf hier dompelt U in een aparte, boeiende wereld, aangezien de BB wordt bezocht door mensen uit de hele wereld, die vaak jaarlijks terugkomen. 2018 BB Hortensia Rijselstraat 196, 8900 Ieper, België webdesign Averbode info@bbhortensia.be.
Cocoon Bed Breakfast Ieper.
Welkom in ons stijlvol gerenoveerd burgerhuis, gelegen in het hartje van het historisch centrum te Ieper. Wij verzekeren u een persoonlijk onthaal, advies en hulp om de belangrijkste plaatsen in onze streek te bezoeken. De Grote Markt, de Menenpoort, de Lakenhallen, het station, de meeste musea, de restaurants en de winkels bevinden zich slechts op enkele minuutjes wandelafstand.
Bed and breakfast Ieper huren? Zoek en vind het op www.kamersmetontbijt.be.
BB Laurus ligt op minder dan 200 meter van het pretpark Bellewaerde en op ongeveer 5 minuten rijden van het historische Ieper, de Menenpoort en het In Flanders Fields Museum. Bed and breakfast West-Vlaanderen Ieper. Alegra BB biedt accommodatie in Ieper.
Bed and Breakfast BB Charme Hotels in Ieper!
Gelegen naast het indrukwekkende Tyne. Wenst u West-Vlaanderen te bezoeken dan zal U ongetwijfeld kiezen om te verblijven in hartje Ieper. Wenst u West-Vlaanderen te bezoeken dan zal U ongetwijfeld kiezen om te verblijven in hartje Ieper in onze exclusieve en karaktervolle Kloosterloft.
De 10 beste BB's' in Ieper, België Booking.com.
8900 Ieper, België. 95, Voortreffelijk 415 beoordelingen over deze BB. Deze BB in Ieper is 46 keer geboekt. 8900 Ieper, België. 93, Fantastisch 334 beoordelingen over deze BB. Deze BB in Ieper is 39 keer geboekt. Toon alle BB's' in Ieper.
Welkom bij Bed Breakfast De Nacht Wacht te Ieper.
Uiteraard zijn we te boeken via diverse diensten, maar indien u rechtstreeks bij ons boekt trakteren we u met een welkomsdrankje en krijgt u een mooie korting bij een bezoek aan het In Flanders Fields Museum. Rustige ligging in het centrum van Ieper.
De 10 beste BB's' in Ieper Ypres TripAdvisor.
Bed and breakfast. 8 van 43 BBs met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Ieper Ypres. Alegria B B. Bed and breakfast. 9 van 43 BBs met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Ieper Ypres. Bekijk alle 2 aanbiedingen vanaf 103. BB Oude Houtmarkt.

Contacteer ons

overnachten in kortrijk b & b antwerpen b & b oostende bed en breakfast wevelgem hotel met zwembad kortrijk b en b tongeren hotels in kortrijk belgium hotel d kortrijk overnachting kortrijk b & b ieper hotels regio kortrijk b & b ardennen