b & b ieper
BB Hortensia bed breakfast in Ieper.
BB Hortensia kan bogen op een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en biedt vijf ruime, rookvrije kamers, ieder met douche en toilet. Een verblijf hier dompelt U in een aparte, boeiende wereld, aangezien de BB wordt bezocht door mensen uit de hele wereld, die vaak jaarlijks terugkomen. 2018 BB Hortensia Rijselstraat 196, 8900 Ieper, Belgiƫ webdesign Averbode info@bbhortensia.be.
Cocoon Bed amp; Breakfast Ieper.
Welkom in ons stijlvol gerenoveerd burgerhuis, gelegen in het hartje van het historisch centrum te Ieper. Wij verzekeren u een persoonlijk onthaal, advies en hulp om de belangrijkste plaatsen in onze streek te bezoeken. De Grote Markt, de Menenpoort, de Lakenhallen, het station, de meeste musea, de restaurants en de winkels bevinden zich slechts op enkele minuutjes wandelafstand.
Demi Lune bed breakfast Ieper Ypres.
NL Peter en Greet ontvangen u graag vanaf het voorjaar 2012 in hun nieuwe bed breakfast, gelegen in het hart van het historische Ieper. De markt ligt op wandelafstand 400m, de Menenpoort kunt u nog eens 200 meter verder vinden.
Bed and Breakfast BB Charme Hotels in Ieper!
BB OUDE HOUTMARKT is gelegen in het historisch CENTRUM van IEPER, tussen de MENENPOORT en de G. Bed and Breakfast. BB OUDE HOUTMARKT is gelegen in het historisch CENTRUM van IEPER, tussen de MENENPOORT en de GROTE MARKT In Flanders Fields Museum.
Welkom bij Bed Breakfast De Nacht Wacht te Ieper.
Uiteraard zijn we te boeken via diverse diensten, maar indien u rechtstreeks bij ons boekt trakteren we u met een welkomsdrankje en krijgt u een mooie korting bij een bezoek aan het In Flanders Fields Museum. Rustige ligging in het centrum van Ieper.
De 10 beste BB's' in Ieper, Belgiƫ Booking.com.
@Cocoon beschikt over gratis WiFi, een zonneterras en accommodaties in Ieper, op 44, km van de begraafplaats Hooge Crater. Voor een drankje kunt u terecht in de eigen bar. BB Noja is gelegen in Ieper, op 700 meter van de Grote Markt, en beschikt over gratis WiFi.
De 10 beste BB's' in Ieper Ypres TripAdvisor.
Alegria B B. Bed and breakfast. 4 van 43 BBs met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Ieper Ypres. Bed and breakfast. 5 van 43 BBs met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Ieper Ypres. Bed and breakfast. 6 van 43 BBs met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Ieper Ypres.

Contacteer ons

overnachten in kortrijk b & b antwerpen b & b oostende bed en breakfast wevelgem hotel met zwembad kortrijk b en b tongeren hotels in kortrijk belgium hotel d kortrijk overnachting kortrijk b & b ieper hotels regio kortrijk b & b ardennen