b en b tongeren
Bb Het Begijnhof Tongeren Center.
The perfect location for your stay in Tongeren, for business or pleasure. Located in the heart of the historic town of Tongeren, in the most idyllic and oldest square of Belgium is our big and cozy apartment in a magnificent Unesco monument, opposite the church.
De Fruithoeve Bed Breakfast en vakantiewoning.
B B De Fruithoeve. Aan de rand van Haspengouw, in het landelijke dorp Schalkhoven, tussen knooppunt 122 en 123 van het fietsroutenetwerk. De combinatie van een fruitteeltbedrijf, een drukke job en een gezinsleven gaf in 2010 de doorslag om te starten met de verbouwingen van onze bed and breakfast. Jan is geboren op deze boerderij en is de 3e generatie die het bloeiende bedrijf verder zet. An houdt van sociale contacten en is vroeger vaak als uitwisselingsstudent te gast geweest bij families. Ze vindt het fijn om gasten te ontvangen en doet er alles aan om het de gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. De Fruithoeve ligt aan het fietsroutenetwerk en is dan ook de ideale vertrekplaats voor fietsers en wandelaars. Maar ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken, in een straal van enkele kilometers kan je steden als Tongeren, Hasselt, Luik, Maastricht, Borgloon, Bilzen, bezoeken.
BB De Dubbelmolen België Tongeren Booking.com.
Vergeet vooral Dominica niet om het door haar speciaal gebakken ei te maken. Marc zal je ondertussen vertellen waar je in Tongeren naar toe kunt en welke fantastische wandelingen je kunt maken in het natuurresevaat van de Kevie dat bij de BB ligt.
Valedro: B B Promotions Tongeren.
SECURITAS NEDER OVER HEEMBEEK. TAUW CAMPUS REMY WIJGMAAL. B B Promotions Tongeren. B B Promotions Tongeren. gasthuisbosdreef 16 kmo-zone noord b-3700 tongeren. t 0032 12 23 78 49. f 0032 12 26 28 11. route vacatures erkenningsnr 29444 d51 d44 d201.
Den Bongaerd Thuis.
BB en Wellness. Een B B voor iedereen! Ons straat is afgebroken, bel ons voor info. De lente is around the corner. Boek jouw verblijf nu! Such a touching note from 6 fantastic women. Thank you ladies! Lekker, echt lekker! Wij, Hildegarde en Jack zijn de trotse eigenaren van de onlangs geopende BB Den Bongaerd. Deze gerenoveerde hoeve ligt in Mal bij Tongeren en is zeer centraal gelegen ten opzichte van MaastrichtLuik, St.Truiden, Hasselt, en Genk.
B B Riposo in Tongeren Piringen Haren met openingsuren Gastenkamers.
Uw zaak gratis aanmelden. B B Riposo. Menu B B Riposo. B B Riposo. Tomstraat 4 3700 Tongeren Piringen Haren. Klik voor telefoon Telefoon: 012/26 23 70. Klik voor gsm GSM: 0477/35 82 72. Bed en breakfast Bistro Gastenkamers Schoonheidsinstituten Wellness.
Bed and Breakfast Belgium Limburg%20B Tongeren Charme Hotel Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
Tongeren city of Limburg B in Belgium. Tongeren Limburg%20B Belgium. Mooi gerestaureerde vierkantshoeve uit 1900 met landelijk ruim ingerichte gastenkamers. Iedere gastenkamer heeft zijn eigen terras waar u kan genieten van de rust op het platteland. De kinderen kunnen ondertussen stoeien in de speelweide waar een grote zandbak op hun wacht. Er zijn ook schapen met l. tarief: 40 45. Tongeren Limburg%20B Belgium. Villa Esperanza is een oud herenhuis dateert van rond 1900 en is centraal gelegen langs een van de grote invalswegen naar Tongeren.
Restaurant Maison Sophie Restaurant Sjalotte.
Painting the Past. Restaurant in Tongeren. Mathijs kookt met veel zorg en passie heerlijke gerechten uit de Frans/Italiaanse keuken met af en toe een knipoog naar de keuken van andere landen. Hij deelt zijn enthousiasme over de verse producten graag met u door ze zelf te presenteren aan tafel.

Contacteer ons

overnachten in kortrijk b & b antwerpen b & b oostende bed en breakfast wevelgem hotel met zwembad kortrijk b en b tongeren hotels in kortrijk belgium hotel d kortrijk overnachting kortrijk b & b ieper hotels regio kortrijk b & b ardennen