b&b kortrijk
BB's' en chambres d'hôtes' in de Leiestreek.
Terras met zicht op de vijver. In de landelijke rand van de stad Kortrijk logeert u in de voormalige roteputten van deze gerenoveerde 19de eeuwse vlasfabriek. geschikt vr 2-4 pers. 78 88 per nacht. Op zoek naar een degelijke en betaalbare bed breakfast in Bellegem?
De Vlaschaerd: bed and breakfast.
WELCOME BB OYO.
what to do in Kortrijk. News about events in the city of Kortrijk and about BB OYO. where to eat in Kortrijk. Some of BB OYOs favourite places to EAT. where to drink in Kortrijk. Some of BB OYOs favourite places to DRINK.
BB Germana Tack De BB Germana Tack biedt een comfortabele kleurrijke accomodatie in een gerenoveerde burgerswoning.
Het pand ligt in het centrum van Kortrijk, aan de oevers van de Leie en biedt een goede oplossing voor een verblijf van één nacht of voor een langere periode. Kortrijk is ook méér dan de moeite waard voor een grondig bezoek.
Broelkaai krijgt luxueuze BB Kortrijk Regio HLN.
De BB krijgt vier kamers van 35 tot 56 vierkante meter, later uit te breiden tot zes kamers. De ontbijtzaal komt in de oude brouwerij bij het woonhuis. De" omgeving wordt de nieuwe place-to-be in Kortrijk, vertelt Véronique Peene, die uit Kortrijk afkomstig is.
Bed and breakfast Kortrijk huren? Zoek en vind het op www.kamersmetontbijt.be.
Bed and breakfast West-Vlaanderen Kortrijk. Sediba BB ligt in Kortrijk en biedt gratis WiFi. De accommodatie ligt op 37, km van Kortrijk Xpo en op 6 km van de Grote Markt. Lokale bezienswaardigheden zoals het Belfort van Kortrijk en het stadhuis van Kortrijk liggen op 6 km afstand.
Bed breakfasts in Kortrijk.
De 10 beste BB's' in Kortrijk TripAdvisor.
Wat te doen in Kortrijk. Foto's' van Kortrijk. Kaart van Kortrijk. Alle Kortrijk hotels. Hoteldeals voor Kortrijk. Lastminutehotels in Kortrijk. 4-sterren hotels in Kortrijk. 3-sterren hotels in Kortrijk. Kortrijk Hotels huisdieren toegestaan. Kortrijk Hotels met een zwembad. Populaire categorieën in Kortrijk.

Contacteer ons

b en b aan zee b b hotel disney b en b gent hotels in kortrijk hotel in kortrijk b en b oostende b en b amsterdam ontbijt kortrijk b en b limburg kennedy hotel kortrijk b en b hasselt b en b kust b en b ardennen