b en b hasselt
Bed and breakfast De Paenhoeve Limburg Hechtel-Eksel.
De historische kern van Eksel met de rijkelijke teutenhuizen is het bezoeken waard. Dankzij de centrale ligging van Hechtel-Eksel in Limburg, ben je in een mum van tijd in de winkelstraten van Lommel, Hasselt, Genk, Maasmechelen, Weert, Valkenswaard en Eindhoven.
Bed and breakfast Limburg huren? Zoek en vind het op www.kamersmetontbijt.be.
De provincie Limburg in één van de vijf provincies in Vlaanderen met als hoofdstad Hasselt. De belangrijkste trekpleisters in de regio Limburg zijn het Bokrijk in Gent en Maasmechelen Village. Ook kan er heerlijk gewinkeld worden in Hasselt. Daarnaast zijn er vele musea de bezichtigen waaronder het Modemuseum, Kunstencentrum en Gallo-Romeins Museum.
Bed en Breakfast Limburg De Dubbelmolen in Tongeren.
Bed en Breakfast Halmaal, Bed en Breakfast Ham, Bed en Breakfast Hamont, Bed en Breakfast Hamont-Achel, PC. herstelling Haren, Bed en Breakfast Hasselt, Bed en Breakfast Hechtel, Bed en Breakfast Hechtel-Eksel, PC. herstelling Heers, Bed en Breakfast Hees, Bed en Breakfast Heks, Bed en Breakfast Helchteren, PC.
De Fruithoeve Bed Breakfast en vakantiewoning.
B B De Fruithoeve. Aan de rand van Haspengouw, in het landelijke dorp Schalkhoven, tussen knooppunt 122 en 123 van het fietsroutenetwerk. De combinatie van een fruitteeltbedrijf, een drukke job en een gezinsleven gaf in 2010 de doorslag om te starten met de verbouwingen van onze bed and breakfast. Jan is geboren op deze boerderij en is de 3e generatie die het bloeiende bedrijf verder zet. An houdt van sociale contacten en is vroeger vaak als uitwisselingsstudent te gast geweest bij families. Ze vindt het fijn om gasten te ontvangen en doet er alles aan om het de gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. De Fruithoeve ligt aan het fietsroutenetwerk en is dan ook de ideale vertrekplaats voor fietsers en wandelaars. Maar ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken, in een straal van enkele kilometers kan je steden als Tongeren, Hasselt, Luik, Maastricht, Borgloon, Bilzen, bezoeken.
Bed and breakfast Olen Een huiselijke ontvangst in een mooie omgeving voor een gezellig nachtje of meer te verblijven.
Het hartje van de kempen. Op 36 km van Antwerpen, 78 km van Brussel en 44 km van Hasselt. De gastenkamers bevinden zich op de eerste verdieping met eigen badkamer met lavabo, douche en toilet. We serveren een uitgebreid ontbijt in familiale sfeer.
Kasteelhoeve de Kerckhem, authentieke BB in Limburg.
Kasteelhoeve de Kerckhem: rustige BB in Hasselt. Bent u op zoek naar een rustig gelegen BB nabij Hasselt? Wie comfort en kwaliteit zoekt, zal Kasteelhoeve de Kerckhem zeker kunnen appreciëren. Een romantische 17de eeuwse hoeve met een gracieus en adellijk verleden middenin het prachtige Haspengouw, waar u gastvrij wordt onthaald en kunt genieten van een heerlijke gastronomie.
Bed Breakfast in Maaseik de Koddige Kater.
10 meter van de Historische Markt. ma t/m zo twee pers 90., één persoon 85, p.k.p.n. Inclusief luxe uitgeserveerd ontbijt aan tafel. Op korte afstand van Maastricht, Hasselt, Tongeren en Luik. De kamer, de gastvrijheid, de locatie, het ontbijt Alles is gewoon perfect!
BB Villa des Roses Hasselt Bed and Breakfast Limburg Belgie.
Hasselt heeft in overvloed wat we in Vlaanderen beschouwen als genieten: lekker eten en drinken, wandelen of fietsen in een groene omgeving en nadien een terrasje doen. En niet te vergeten winkeltjes afstruinen op zoek naar leuke spulletjes en ondertussen de gezellige binnenstad verkennen.

Contacteer ons

b en b aan zee b b hotel disney b en b gent hotels in kortrijk hotel in kortrijk b en b oostende b en b amsterdam ontbijt kortrijk b en b limburg kennedy hotel kortrijk b en b hasselt b en b kust b en b ardennen