b en b hasselt
BB Hoeve Ransberg in Hageland, bij Diest, Tienen, St-Truiden, Hasselt BB Hoeve Ransberg in Hageland, bij Diest, Tienen, St-Truiden, Hasselt.
De slaapkamer met zicht op de vallei en de boomgaarden. De Slaapkamer op mezzanine. De Badkamer met inloop douche. Het Salon met TV en Stereo. De Keuken met microgolf en fornuis. Terug naar boven. BB Hoeve Ransberg in Hageland, bij Diest, Tienen, St-Truiden, Hasselt 2018.
Bed and Breakfast Mechelen BB De Lachende Engel.
Bed and Breakfasts zijn steeds populairdere slaapvoorzieningen. Tegenwoordig vindt u in alle Vlaamse grootsteden als Gent, Leuven, Antwerpen, Brugge en Hasselt Bed en Breakfasts met telkens een eigen unieke stijl, inrichting en presentatie. Mechelen is daarop geen uitzondering en heeft ook een aanbod in Bed Breakfasts.
Bij Lieve en Jos.
De Fruithoeve Bed Breakfast en vakantiewoning.
B B De Fruithoeve. Aan de rand van Haspengouw, in het landelijke dorp Schalkhoven, tussen knooppunt 122 en 123 van het fietsroutenetwerk. De combinatie van een fruitteeltbedrijf, een drukke job en een gezinsleven gaf in 2010 de doorslag om te starten met de verbouwingen van onze bed and breakfast. Jan is geboren op deze boerderij en is de 3e generatie die het bloeiende bedrijf verder zet. An houdt van sociale contacten en is vroeger vaak als uitwisselingsstudent te gast geweest bij families. Ze vindt het fijn om gasten te ontvangen en doet er alles aan om het de gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. De Fruithoeve ligt aan het fietsroutenetwerk en is dan ook de ideale vertrekplaats voor fietsers en wandelaars. Maar ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken, in een straal van enkele kilometers kan je steden als Tongeren, Hasselt, Luik, Maastricht, Borgloon, Bilzen, bezoeken.
Beste Bed and Breakfast BB's' in Belgiƫ Limburg, ardennen, kust, henegouwen Nederland en Luxemburg Vakantie bij Belgen en Nederlanders.
Belgiƫ Limburg Fruitstreek Hoeselt De Vrijheerlyckheid. Onze bed breakfast is een prachtig gerestaureerde vierkantshoeve, gelegen in het glooiende Haspengouw. De Vrijheerlyckheid ademt rust en natuur, nochtans zijn steden zoals Tongeren 5km, Bilzen 7km, Maastricht 15km, Luik en Hasselt snel bereikbaar.
Bed and Breakfast Fietsclub Cristal Alken.
Zoeken naar: Zoeken. Bed and Breakfast. Alken, de poort naar het fruitige Haspengouw. Er zijn tal van verblijfsmogelijkheden in de nabij gelegen BBs. Combineer uw Cristal Alken Classic met een gezellig weekend en. geniet van tal van wandel en fietsroutes.
Het Zoete Zijn Le Papillon BB in Haspengouw.
Geniet van de rust op het platteland en tegelijk in de nabijheid van Sint-Truiden 7 km, Tongeren 12 km, Hasselt 15 km en Maastricht 30km. Logeert u bij ons als toerist of voor zaken, alleen, met twee of met de ganse familie?
Maris Logies, Bed Breakfast, Hasselt.
In 2013 namen Mieke en Bert Maris Logies over, een BB die al meer dan een decennium lang gasten verwelkomt. Sinds de zomer van 2013 maken ze er steeds meer hun verhaal van, een droom die uitkomt. Grondige renovatiewerken werden uitgevoerd.

Contacteer ons

b en b aan zee b b hotel disney b en b gent hotels in kortrijk hotel in kortrijk b en b oostende b en b amsterdam ontbijt kortrijk b en b limburg kennedy hotel kortrijk b en b hasselt b en b kust b en b ardennen