b en b limburg
Zoek een bed breakfast in België, Nederland, Frankijk.
31.492 46 29 03. AUBERGE DE SMOCKELAER. GULPEN-WITTEM NL BB Bed breakfast in Slenaken, Zuid Limburg bij Maastricht. Heerlijk genieten en slapen in een van de mooiste boerderijen in het heuvelland van Zuid-Limburg. Alle kamers bieden met comfortabele boxspringbedden een voortreffelijk slaapcomfort.
Home www.bedandbreakfastdekempen.be.
Op bezoek bij TV Limburg! In het kader van een wedstrijd door Toerisme Limburg nodigde TV-Limburg ons uit voor een gezonde babbel op de fiets met tekst en uitleg over ons favoriete plekje de BB. Favoriete fietsplekjes in Limburg klik hier.
BB Villa des Roses Hasselt Bed and Breakfast Limburg Belgie.
Afhankelijk van je keuze tussen Nougat Blanc of Café Noir, ontbijt je op je eigen terras in de ochtendzon, of drink je een glaasje bij zonsondergang. Voor zowel een citytrip als voor een sportief weekendje weg heeft de hoofdstad van de groene provincie Limburg heel wat te bieden. Hasselt heeft in overvloed wat we in Vlaanderen beschouwen als genieten: lekker eten en drinken, wandelen of fietsen in een groene omgeving en nadien een terrasje doen.
Kasteelhoeve de Kerckhem, authentieke BB in Limburg.
Verder kunt u in onze Torenkamer gezellig vertoeven rond de open haard of genieten van een drankje in de Bibliotheek/Honestybar. Kasteelhoeve de Kerckhem is een BB in Haspengouw, meer bepaald in Wijer-Nieuwerkerken, en ligt aan het fietsroutenetwerk Limburg, waardoor u hier heerlijk kan fietsen.
Bed and breakfast Weekendjeweg.be.
0905 77319 7 dagen per week 1, per gesprek. Bed and breakfast/kleine hotels. Zoek in Bed and breakfast/kleine hotels. Land Alle landenLanden." Regio Alle Regio'sRegio's.' Antwerpen en omgeving 4. Belgisch Limburg 2. Belgisch Luxemburg 1. Belgische Ardennen 1. Belgische Kust 2.
Bed and Breakfast Le Refuge in Hasselt België 9.7 vakantie reviews Zoover.
Lommel Houthalen/Helchteren Peer Zutendaal Hasselt Teuven-Voeren Zonhoven Lanaken Maaseik Genk Populaire in Hasselt. Appartementen in Hasselt Hotels in Hasselt Bezienswaardigheden in Hasselt. BB s Limburg België BB s België. Reviews Bed and Breakfast Le Refuge. Reviews Foto's' video's' Tips Vraag en Antwoord Weer BB info Kaart.
kamer aambeeld Een bed and breakfast met het beste van het Hageland en Haspengouw.
Deze 4 sterren BB wordt uitgebaat door Cindy en Raf die houden van de rust van het platteland en alles wat erbij hoort: dieren, een eigen groententuin, fruitbomen., Het uitbaten van een BB is altijd een verre droom geweest sinds Raf de hoeve kocht in 2003.
BB Casa de Paja Sint-Truiden Bed and breakfast.
Het gastenverblijf beschikt over een eigen inkom. De BB ligt op het fietsroutenetwerk Limburg knooppunt 184, op de Vlaanderen Fietsroute LF6 en in het gemarkeerd wandelgebied Cicindria, op de streekGR Haspengouw, op de GR564 Kempen-Condroz en op 3km van LF5 en GR 128.

Contacteer ons

b en b aan zee b b hotel disney b en b gent hotels in kortrijk hotel in kortrijk b en b oostende b en b amsterdam ontbijt kortrijk b en b limburg kennedy hotel kortrijk b en b hasselt b en b kust b en b ardennen