hotel in kortrijk
Sandton Hotel Broel in Kortrijk, België CharmantHotel.com.
Als u wilt genieten van een drankje in een gezellige sfeer dan is dat mogelijk in Lounge Bar Castel. Weekendje weg Vlaanderen Sandton Hotel Broel in Kortrijk.: Het hotel ligt midden in het centrum van Kortijk, waar veel is te beleven.
Leukste hotels in Kortrijk Beste promo's.'
Of je nu op zoek bent naar een chique plek of een handig hotel voor de volgende zakenreis, wij hebben de juiste hotel arrangementen in Kortrijk voor je. Wil je een hotel boeken en vandaag nog in Kortrijk arriveren? We hebben ook tal van last minutes in Kortrijk.
Kom tot rust in 4-hotel Kortrijk incl. wellness.
Kom tot rust in 4-hotel Kortrijk incl. D-hotel Kortrijk Kortrijk, West Vlaanderen, België. Deze deal is helaas niet meer boekbaar! 2, 3 of 4 dagen 4-sterren hotel in het Belgische Kortrijk incl. ontbijt en wellness. Het 4-sterren d-hotel in Kortrijk heeft een moderne, maar toch authentieke uitstraling.
Hotel Broel failliet verklaard Kortrijk Regio HLN.
Kortrijk Hotel Broel in Kortrijk is failliet verklaard. Onenigheid tussen de eigenaar van het gebouw aan de Broelkaai en de Nederlandse keten Sandton Hotels, die het pand in erfpacht had, leidde uiteindelijk tot het faillissement. De 30 personeelsleden van het Kortrijkse hotel zijn hun job kwijt.
Reserveer uw verblijf.
d-hotel Kortrijk 4 Kortrijk, België.
Luxe, wellness en design in Kortrijk. Continentaal ontbijt buffet. Toegang tot de wellness. 1 NACHT 1 KAMER. Annuleren is gratis tot 2 dagen voor uw aankomst in het hotel. Vanaf 89 voor 2 personen. Wellness weekend in design hotel vanaf 2 nachten.
Kortrijk Hotels Reserveer uw hotel: Kortrijk.
Hotels in de Ardennen. Voeg een hotel toe. BESTE HOTELS IN KORTRIJK." ALLE HOTELS WEST VLAANDEREN KORTRIJK. Wellbeing in Kortrijk Wu Wei is een wellbeing Center op 200 meter van het station van Kortrijk. Een spa, een restaurant. Hotels in de kijker.
Hotel Kortrijk 1207.be.
Vul gemeente en/of adresgegevens in. Vink het vakje aan om enkel te zoeken in deze gemeentes. Vink het vakje aan om enkel te zoeken op deze activiteiten. Frans restaurant 1. Restaurant Brasserie 1. Restaurant Taverne Bistro 1. Suikerwaren Doopsuiker 1. Hotel in Kortrijk.

Contacteer ons

b en b aan zee b b hotel disney b en b gent hotels in kortrijk hotel in kortrijk b en b oostende b en b amsterdam ontbijt kortrijk b en b limburg kennedy hotel kortrijk b en b hasselt b en b kust b en b ardennen