kennedy hotel kortrijk
Kortrijkse Kennedy Hotel wordt Ibis Made in West-Vlaanderen.
Creahotels, onderdeel van de West-Vlaamse projectontwikkelaar Creadomus, heeft het bekende Kennedy Hotel in Kortrijk gekocht. De groep investeert 25, miljoen euro in de modernisering van het hotel, dat op Hoog Kortrijk vlak bij het bedrijvenpark President Kennedypark en de E17 ligt.
Kennedy Hotel Kortrijk Verhoye.
Creahotels neemt Kennedy Hotel Kortrijk over Focus en WTV.
Mo gow zeg. Creahotels neemt Kennedy Hotel Kortrijk over. Creahotels neemt Kennedy Hotel Kortrijk over. De West-Vlaamse projectontwikkelaar Creahotels heeft het bekende Kennedy Hotel in Kortrijk overgenomen. Die zal 25, miljoen euro in de modernisering van het hotel dat 80 kamers telt.
KiyOh Widget.
Ik boek nooit meer rechtstreeks een hotelkamer. Heldere site, goede aanbiedingen. Ik boek nooit meer rechtstreeks een hotelkamer. Heldere site, goede aanbiedingen. Ik boek nooit meer rechtstreeks een hotelkamer. Heldere site, goede aanbiedingen. Ik boek nooit m. Danielle 29/04/2018 meer.
Hotel ibis Styles Kortrijk Expo Belgiƫ Kortrijk Booking.com.
Parkhotel Kortrijk 4-sterrenhotel. Parkhotel Kortrijk" Dit luxe en trendy hotel ligt op een steenworp afstand van het winkelcentrum K en op loopafstand van de Grote Markt in Kortrijk. Het centraal station bevindt zich tegenover Parkhotel Kortrijk. 1 persoon kijkt momenteel.
Kennedy Hotel Bvba Kortrijk 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1, NUMMER VAN DE VESTIGINGSEENHEID 0437379136. Kompass Professionnel.
West-Vlaanderen Kortrijk Kortrijk Kennedy Hotel BVBA. Elke minuut zoeken duizenden mensen naar bedrijven zoals de uwe, schrijf u gratis in op Kompass en verhoog de online zichtbaarheid van uw bedrijf. Kennedy Hotel BVBA. President Kennedypark 1. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien.
Kennedy Hotel, Kortrijk Boek rechtstreeks!
Het Kennedy Hotel ligt op slechts 5 minuten lopen van de Kortrijk Xpo-hallen. Het hotel biedt gratis openbare parkeerplaatsen op het terrein. Kennedy Hotel ligt op minder dan 10 minuten rijden van het centrum van Kortrijk. De belangrijkste bezienswaardigheden van Brugge, zoals de Grote Markt en het Belfort, zijn 40 minuten met de auto.

Contacteer ons

b en b aan zee b b hotel disney b en b gent hotels in kortrijk hotel in kortrijk b en b oostende b en b amsterdam ontbijt kortrijk b en b limburg kennedy hotel kortrijk b en b hasselt b en b kust b en b ardennen