ontbijt kortrijk
Kaffee Renée.
Versgemaakte milkshakes, lassies en ijskoffies. Ontbijt op reservatie, indien je niet gereserveerd hebt ben je altijd welkom voor een ontbijtkoek, yoghurt al dan niet met vers fruit en granola, of een al dan niet groene smoothie. Frisdranken, waaronder Firefly, Almdudler of Belvoir.
Café Tartine.
Pure smaken en dagverse produkten.DAT PROEF JE! Bij ons kan je terecht voor een lekkere start van de dag, verrassende lunch, verfrissende apero's' of zomaar een lekker hapje of drankje op een unieke ligging in het historische stadscentrum van Kortrijk.
Restaurant Nata Kortrijk.
Met zn centrale ligging te Kortrijk op de Grote Markt, is bistro Nata de ideale plek voor je afspraken: zowel zakelijke als onder vrienden, tijdens de shopping of na een stadsbezoek. In de zomer is ons zuiderterras hierbij dan ook een echte trekpleister. Doordat we s morgens open zijn vanaf 830: uur, kan je bij ons terecht voor een ontbijt of een verkwikkende koffie.
Ontbijt D-Hotel.
Reserveren kan op het nummer 32 056 21 21 00. Prijs ontbijt: 1750, euro pp. Ontdek hier onze arrangementen. De D-Hotel Cadeaubon! d-hotel abdijmolenweg 1 8510 marke kortrijk tel. 32 56 21 21 00 fax 32 56 20 30 01 mail: info@d-hotel.be.
Welkom bij Square Hotel, thuis in Kortrijk.
U kunt er ontbijten tot de middag en vindt er vergaderruimtes voorzien van alle faciliteiten. Het driesterrenhotel ligt op wandelafstand van de Grote Markt van Kortrijk en op vijf minuten van Kortrijk Xpo. Ook gastronomisch restaurant Messeyne en bar Winstons liggen op wandelafstand.
Kaffée.
Viva Sara Kaffée Kortrijk is het eerste authentieke Kaffée van Viva Sara. In 2012 werd het Kortrijks koffiehuis, de voorloper van het Viva Sara Kaffée, omgedoopt tot het huidige concept. De vestiging verhuisde toen ook naar de Grote Markt. Naast het ruime koffie en thee assortiment kan men ook genieten van het ontbijt en de lunch aanbiedingen.
Ontbijt Kortrijk goudengids.be.
50 resultaten voor ontbijt Kortrijk. 1 Vercruysse Patisserie. Doorniksewijk 115-117, 8500 Kortrijk. Doorniksestraat 8, 8500 Kortrijk. Boter Margarine Fabr. Grote Markt 20, 8500 Kortrijk. Grote Markt 4, 8500 Kortrijk. Moravie 32, 8501 Bissegem Kortrijk. Zaterdag 1100: 2200.: 6 MESSEYNE HOTEL.
Parkhotel: hotel met bistro, bar en wellness in Kortrijk.
Deze budget kamers zijn gelegen in een bijgebouw. op 5 minuten wandelafstand, de check-in en ontbijt worden voorzien in het hoofdgebouw van het Parkhotel. Kamerprijs vanaf 93. Gemiddelde oppervlakte 20m. Alle hotelklanten kunnen gratis gebruikmaken van alle wellness faciliteiten op de begane grond van de wellness Avenue.

Contacteer ons

b en b aan zee b b hotel disney b en b gent hotels in kortrijk hotel in kortrijk b en b oostende b en b amsterdam ontbijt kortrijk b en b limburg kennedy hotel kortrijk b en b hasselt b en b kust b en b ardennen