b&b leiestreek
Ovaertine is een landelijke Bed and Breakfast op een actief tuinbouwbedrijf te Zwevegem.
Dit charmant gastenverblijf is een ideaal vertrekpunt voor verkenning van de Leiestreek, maar ook ter plaatse kunt u door het exclusieve uitzicht en de nostalgische stilte ontstressen en tot rust komen label toegekend unieke ligging op het platteland. We nodigen u daarom van harte uit om hier uw batterijtjes weer op te laden na een dagje wandelen, fietsen, shoppen, werken of vergaderen.
bb leiestreek.
Home BB België BB West-Vlaanderen BB Leiestreek. BB's, chambres d'hôtes' en bed breakfasts in de Leiestreek. Op zoek naar een BB in de Leiestreek? Hieronder heb je de keuze uit 22 chambres d'hôtes, gastenkamers en bed and breakfasts in de Leiestreek.
De 10 beste BB's' in Leiestreek TripAdvisor.
18 van 207 BBs en pensions in Leiestreek. 19 van 207 BBs en pensions in Leiestreek. 20 van 207 BBs en pensions in Leiestreek. 21 van 207 BBs en pensions in Leiestreek. 22 van 207 BBs en pensions in Leiestreek.
Leiestreek Toerisme Oost-Vlaanderen.
Vanuit Gent volg je de rivier richting Deinze, langs het gezellige kunstenaarsdorp Sint-Martens-Latem of het fraaie Machelen met zijn Raveelmuseum. Las op tijd een pauze in om met volle teugen te genieten van de rust, het schilderachtige uitzicht en de knusse eethuisjes. Kasteel Ooidonk is één van de toppers in de Leiestreek.
Bed and Breakfast BB Het Eycken Huys Poeke BB.
Vooral het kasteel en het gezellige dorpsplein met fontein is het bezoeken waard. Deze BB bevindt zich in het zuidelijkste puntje van het Meetjesland maar ook slechts op 10 minuten rijden van een groot provinciaal domein Bulskampveld, de Leiestreek en Brugse Ommeland.
Logeren in bed breakfasts in de regio Leiestreek.
Wandelen slapen in een. Zoeken met formulier kaart. Mijn logies aanmelden. logeren in een bb. Logeren in bed breakfasts in de regio Leiestreek. Zin om een prachtige wandeling in de regio Leiestreek te combineren met een overnachting in een bb?
2 Sprong Welkom.
Ons kleinschalig, charmant gastenverblijf is gelegen in het centrum van Wevelgem 75 meter van de aankomst van Gent-Wevelgem, op 5 minuten stappen van het station en 1 km van de luchthaven. KOM EENS PROEVEN VAN DE SFEER EN ONTDEK ZO DE CHARME VAN DE LEIESTREEK.
West-Vlaanderen BB Buytenshuys.
West-Vlaanderen, de meest westelijk gelegen provincie van België, grenst zowel aan de Noordzee, Frankrijk als Nederland. De Westhoek, de Leiestreek, het Brugse Ommeland en de Kust vormen de 4 toeristische regios, elk met hun specifieke troeven. Vier korte filmpjes verderop laten je zien wat buitengewoon genieten betekent in West-Vlaanderen.

Contacteer ons

air b en b b en b den bosch ontbijten regio kortrijk b en b mechelen kortrijk belgie b en b zeeland b en b blankenberge b & b limburg sauna kortrijk prive ontvangst kortrijk pizza italia kortrijk parkhotel kortrijk zwembad kortrijk openingsuren appartement te huur kortrijk