b en b mechelen
bed and breakfast mechelen.
Kamers en prijzen. Contact en reservatie. Van harte welkom in bb de Groene Maan in hartje Mechelen, op 200 meter van de Grote Markt en 100 meter van de Veemarkt! In 2007 werd dit huis in de Rik Woutersstraat aangekocht.
Bed and Breakfast Mechelen BB De Lachende Engel.
Het grote voordeel van Mechelen is de zeer centrale ligging in Vlaanderen met Antwerpen, Brussel en Leuven op slechts 20 minuten rijden met de trein. Veel mensen overnachten dan ook in Mechelen om parkeerproblemen en de chaos van een grootstad te vermijden.
Porta Superia BB Mechelen Bed en Breakfast BB Mechelen.
Een mooie, ruime kamer, goede wellness, uitstekend bed, Netflix zoveel je wil. Een 5-sterren verwelkoming en gastvrijheid van de gastheren voelt als een warm deken. Super ia kamers en ontbijt! Wat een klasse dat jullie hebben gecreëerd. De aanrader van Mechelen! Toffe B B!
Bed and Breakfast Mechelen Unieke BB's' Bedandbreakfast.eu.
Kitts en Nevis3576468St. Vincent en de Grenadines607072Svalbard, en Jan en en Arabische Emiraten6252001Verenigde, Staten2635167Verenigd, Koninkrijk1562822Vietnam718075Voormalige, Joegoslavische Republiek Macedoniu00eb4034749Wallis, en Futuna2461445Westelijke, en Zuidelijke Sandwicheilanden7909807Zuid-Soedan2661886Zweden2658434Zwitserland, dd-mm-yy België 0 c2791537 nl Mechelen 0. Home België Mechelen. Bed and Breakfast Mechelen. 24 BB's' gevonden in en rondom Mechelen, België.
Lunatree Bed Breakfast.
Op vraag zijn er ook fietsen ter beschikking om de historische stad te verkennen of een tocht te maken langs de rivier de Dijle. Gelegen in het historisch centrum van Mechelen is Lunatree de perfecte BB om Mechelen te verkennen, op wandelafstand van de bekende Sint-Romboutstoren, de Grote Markt en het Begijnhof.
Lithium Bed Breakfast.
Lithium is een luxe Bed Breakfast vlakbij Mechelen met zicht op zen. Ontspan in onze wellness en kom tot rust in onze tuin of ons eigen privé bos. Kortom, Lithium is dé uitgelezen plek om je batterijen op te laden en volop te genieten.
Bed and Breakfast BB Charme Hotels in Mechelen!
Klaas en Marijke, ontvangen jullie met plezier in hun statig negentiende-eeuwse herenhuis. Bed and Breakfast. Welkom in onze BB, vlakbij Mechelen, in een rustige en groene omgeving. Bed and Breakfast. Welkom in onze BB, vlakbij Mechelen, in een rustige en groene omgeving.
Jan Bol BB Bed and Breakfast Mechelen.
Aurélie is eerst en vooral muzikante, zij is passioneel professioneel harpbespeeltser. Vanuit die passie is zij vorig jaar begonnen als exclusieve verdeler van het harpmerk Lyon Healy de droom van elke harpiste. Zij geeft ook les in het Conservatorium van Mechelen.

Contacteer ons

air b en b b en b den bosch ontbijten regio kortrijk b en b mechelen kortrijk belgie b en b zeeland b en b blankenberge b & b limburg sauna kortrijk prive ontvangst kortrijk pizza italia kortrijk parkhotel kortrijk zwembad kortrijk openingsuren appartement te huur kortrijk