sauna kortrijk
Sauna op maat Kortrijk SAUNA-LINE.
Sauna is voor ons een passie en daarom kunnen wij u alles vertellen wat u moet weten over een sauna, de aankoop, de voordelen van een sauna op maat, het onderhoud. Kom daarom naar onze toonzaal in Kuurne bij Kortrijk en geniet van een heerlijke, ontspannende saunabeurt in onze testruimte.
Wu Wei in Kortrijk BE, cadeaubon Privé-Sauna Bongo.
VOOR 2 PERSONEN: 2 uur gebruik van de privésauna thee, water en koffie gebruik van shampoo. SKINNOVATION IN WAREGEM BE. VOOR 2 PERSONEN: privégebruik van de wellnessfaciliteiten: sauna, stoomcabine, regendouche, rustruimte 2. 1 12 van 55 resultaten. RESULTATEN OP KAART. DIT WORDT JOUW BESTELLING. Wu Wei in Kortrijk BE.
Delmi Sauna Sauna's' Saunas Finse sauna's' Op maat Massieve sauna Elementsauna Wellness Infraroodcabines.
Delmi bouwt al ruim 50 jaar saunas volgens de oude Finse traditie en was daarmee de allereerste in België. Om u een volmaakte wellnesservaring te garanderen, koppelt Delmi ambachtelijk vakmanschap aan geavanceerde technologie. Alle saunas in het gevarieerde gamma zijn ontworpen met aandacht voor kwaliteit, afwerking en rationeel energieverbruik.
Sauwakwa sauna ontspannend uitgaan.
Ons gastenboek liegt er niet om. Eén van onze klanten schrijft: Zeer mooi en gezellig kader, een klein paradijs waar je in alle rust samen bent. Het zwembad, de relaxruimte en het terras zijn werkelijk de max Een echte aanrader!
Sauna-line Infrarood cabine, Spa, Stoomcabines, Stoomdouches, Onderhoudsproducten, Wellness, Finse sauna, Calspa, Bubbelbaden, Massage.
Opendeurdagen: 12-03 van 10-18 uur 13-03 van 14-18 uur Toonzaalmodellen te koop Iedereen welkom. Vaak krijgt een sauna redelijk wat te verduren. Denk maar eens aan de wisselende temperaturen van koud naar heet en de vochtafzetting door stoom. Over het algemeen vergt een sauna niet veel onderhoud.
D-Hotel.
Uniek design hotel te Kortrijk. d-hotel is een geslaagd huwelijk tussen historisch erfgoed en een nieuw futuristisch design. Op de site van de d-hotel bevindt zich een beschermde en autentiek gerestaureerde windmolen anno 1841 alsook een beschermd hoeveplein. Deze entiteiten worden architecturaal verenigd met een strak nieuwbouwcomplex.
Sauna Time Altijd een beetje genieten.
Sauna is een, van oorsprong Fins, spel van warm en koud. Een heilzaam spel voor lichaam en geest. Sauna is naast ontspanning een pijnstillend middel bij rheumatische, spier en gewrichtspijnen. Het bevordert de huiddoorbloeding, wat de huid mooier en gladder maakt.
Yuna sauna Wellness. kortrijk.
Last minutes: druk op lees meer. Onze last minutes. NIEUW: Spaans arrangement. NIEUW: Spaans arrangement: uitgebreid tapas, cava, extra rustruimte. Twizy te huur: PROMO IN SEPTEMBER 2018! Twizzy te huur! Try it out! Gesloten van woensdag 10/10/2018 tot en met woensdag 17/10/2018. We zijn gesloten van woensdag 10/10/2018 tot en met woensdag 17/10/2018. Cadeaubons kunnen online aangekocht worden. NIEUW: Extra rustruimte bij badhuis, geur en klankervaring. Natuurlijk, gezond bruinen. Huren van een Twizy electrische vierwieler. Welkom bij Yuna Wellness, uniek in Westvlaanderen. Bij het privéwellnesscenter Yuna Wellness herbeleeft u het echte welzijn. De rustieke sfeer vormt het perfecte decor om u te laten onderdompelen in een uniek gevoel van welbehagen. Hier ontsnapt u even aan het hectische van elke dag en herontdekt u de ultieme rust. We maken dit mogelijk aan de hand van ons warm ingericht wellnesscenter met infraroodsauna korte en langegolf, Finse massieve sauna met geurtherapie, fraai betegeld Turks stoombad met geurtherapie, rustruimte met kleurentherapie, buiten opgesteld watermassagebad en verwarmd binnenzwembad met unieke wandschildering.

Contacteer ons

air b en b b en b den bosch ontbijten regio kortrijk b en b mechelen kortrijk belgie b en b zeeland b en b blankenberge b & b limburg sauna kortrijk prive ontvangst kortrijk pizza italia kortrijk parkhotel kortrijk zwembad kortrijk openingsuren appartement te huur kortrijk