sauna kortrijk
Privé sauna en wellness Gioma Kortrijk Bellegem.
Het is verplicht een douche te nemen voor u de wellness ruimte betreedt. Wij eigenen ons het recht toe om mensen de toegang te weigeren tot de wellness. Het is verboden eigen producten toe te voegen aan het water of de sauna.
Delmi Sauna Sauna's' Saunas Finse sauna's' Op maat Massieve sauna Elementsauna Wellness Infraroodcabines.
Delmi bouwt al ruim 50 jaar saunas volgens de oude Finse traditie en was daarmee de allereerste in België. Om u een volmaakte wellnesservaring te garanderen, koppelt Delmi ambachtelijk vakmanschap aan geavanceerde technologie. Alle saunas in het gevarieerde gamma zijn ontworpen met aandacht voor kwaliteit, afwerking en rationeel energieverbruik.
Welness t Dolfijntje Welness t Dolfijntje.
Bij de inrichting werd rekening gehouden met de boedistische zen-leer en de nadruk is gelegd op de 4 fysieke elementen: water, vuur, aarde en wind. Ontdek de Japanse ruimte hier. t Dolfijntje Kortrijksestraat 251 8501 Kortrijk 32 056 35.82.29 info@dolfijntje.be created by.
Hotels met sauna in Kortrijk HotelSpecials.be.
HotelSpecials heeft speciaal voor jou de BB's' en hotels met sauna in Kortrijk op een rijtje gezet. En nog leuker is een hotel met een wellness center boeken! Deze hotels hebben namelijk verschillende sauna's, zoals een Finse en infrarood sauna, en vaak een zwembad waar je kunt relaxen.
Home Lotus Relaxatiecentrum.
Herlinde Salaerts, yogadocente, massagetherapeute en herboriste, biedt in het Lotus Relaxatiecentrum in Lauwe therapeutische massage, yoga en bio-esthetische behandelingen. Phyto 5 Gelaatsbehandelingen. Phyto 5 Lichaamsbehandelingen. Arrangementen met sauna. Sauna last minutes. Lotus Wellness BVBA Knokbeeklaan 90 B-8930 Lauwe bij Kortrijk Tel.
Ô Pur De zuiverende ontspanning.
Sauna Ô Pur gelegen tussen Kortrijk en Moeskroen. Onthaasten-heerlijk nietsdoen, zalig relaxen, een streepje new age muziek. In ons wellnesscenter Ô Pur staan wij er borg voor dat u met uw partner of vrienden op een plezante, ontspannen manier volledig privaat van rust en kalmte kunt genieten.
De 10 beste wellness centra en spa's' in West-Vlaanderen.
Sawasdee Thai Massage Kortrijk. 13 van 38 Spa en wellness in West-Vlaanderen. Voya Seaweed Bath House Spa Ieper Ieper Ypres. 14 van 38 Spa en wellness in West-Vlaanderen. 15 van 38 Spa en wellness in West-Vlaanderen. Sauna Ô Pur Kortrijk.
Privé sauna Kortrijk 8500 Alle privé sauna zaken in Kortrijk 8500.
Bekijk zeker ook onze beschikbare arrangementen uit de regio Kortrijk. 953 lastminutes gevonden: privé saunas in de buurt van Kortrijk. 53 centra 1 2 3 8. Tel0474/04: 08 76. E-mail Website Route. Tel0498/10: 89 22. E-mail Website Route. 4WELLNESS SAUNA LINE.

Contacteer ons

air b en b b en b den bosch ontbijten regio kortrijk b en b mechelen kortrijk belgie b en b zeeland b en b blankenberge b & b limburg sauna kortrijk prive ontvangst kortrijk pizza italia kortrijk parkhotel kortrijk zwembad kortrijk openingsuren appartement te huur kortrijk