zwembad kortrijk openingsuren
Magdalena zwembad Kortrijk Vind een zwembad.
Juli en augustus. Opgelet openingsuren kunnen in de vakantie of feestdagen afwijkend zijn! Kijk voor alle zekerheid toch nog eens op de website van het zwembad zelf: Hier. Tel: 056 27 80 80. Sint-Martens Latemlaan 1 8500 Kortrijk. Made by Michiel info@vindeenzwembad.be.
Zwembad Magdalena Leiestreek.
Over de Leiestreek. Kunst Belevingsgids Leiestreek, in het spoor van de schilderachtige Leie. Q-label Kies voor kwaliteit. Aan je favorieten toevoegen. Het Stedelijk Zwembad Magdalena ligt in het westen van Kortrijk. Het zwembad beschikt over een 25 meter bad met 6 wedstrijdbanen.
Zwembad Mimosa Kortrijk UiT in Mechelen.
Volgende 30 dagen. Kies een datum. Activiteiten in de buurt van mijn huidige locatie.: Zwembad Mimosa Kortrijk. Mimosalaan z/n 8500 Kortrijk. vrijdag: 10u 17u. Zaterdag 10u: 16u. Zon feestdagen: 12u30 16u. Gesloten op kerst en nieuwjaarsdag. 070 22 28 00.
Zwembad Menen.
Zwembad bij momenten dicht wegens overvol. Spartelcursus voor 3-jarigen in t bADhUIS. 056 514 151. Javascript is required to view this map. Stad Menen Grote Markt 1 8930 Menen info@menen.be 056 529 200 BTW BE 0207433312 Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden en privacy.
Openluchtzwembad Kortrijk openingsuren 2017 Abdijkaai.
Schrijf nu al in voor de nieuwsbrief en ontvang alle informatie meteen in je inbox. Openingsuren openluchtzwembad Abdijkaai Kortrijk 2018. Overgang zwembaden van Stad Kortrijk naar Lago: wat praktische informatie. Opening nieuwe zwembad Kortrijk Weide tarieven. Nieuw zwembad Kortrijk Weide wat komt er?
Zwembad Abdijkaai Kortrijk.
Voor het openluchtzwembad Abdijkaai dien je in het bezit te zijn van een sportkaart. Deze kaart kostprijs 3 is verkrijgbaar in het openluchtzwembad Abdijkaai, in de overdekte zwembaden en bij het onthaal van de sportdienst sportcentrum Lange Munte tijdens de openingsuren. Een zwembeurt kost 7. Wenst u een voordeliger tarief, zie onderstaande tabel. Basistarief Kortrijk Zwevegem. Reductietarief Kortrijk Zwevegem. Basistarief Niet Kortrijk. Reductietarief Niet Kortrijk. Reductietarief geldt voor min 18-jarigen, 60 plussers, personen met een beperking en studenten. Met uitzondering voor het individueel ticket en de abonnementen, hier geen korting mogelijk. Deze tarieven, beurten en abonnementen zijn enkel geldig in de Kortrijkse zwembaden. Een beperkte parking is voorzien. Op drukke dagen is het niet aan te raden met de auto te komen. Op 200 m van het bad is er een halte van De Lijn Kortrijk Gentpoort waar de lijnen 71, 72, 74 en 75 halt houden. Cafetaria met beperkte binnenruimte, ruim overdekt terras en uitgebreid openluchtterras. Ondiep tot 180, m en diep zwembad met springplank en glijbaan.
Sportpunt 1 Zwevegem.
Bedrijven en KMO's.' Main menu omega. Home Vrije tijd Sport Sportpunt 1. 056 76 58 00. Gesloten wegens Nationale Feestdag. Javascript is required to view this map. Feest van de Arbeid. Feestdag van de Vlaamse Gemeenschap. Gymzaal Sportpunt 1 Zwevegem.
Zwemmen wordt chiquer maar duurder Kortrijk Regio HLN.
Sportzwemmers betalen maximaal 27, euro. Wie niet van Kortrijk of Zwevegem is, betaalt tot 20 procent meer. De zwembaden Mimosa en Magdalena sluiten eind 2018. Zwembaden Lagae en Abdijkaai in openlucht blijven open. SR neemt die uitbating over en wijzigt niets aan de openingsuren. Zwembad Sportpunt 2 in Zwevegem sluit in de zomer van 2018 en wordt tegen het voorjaar van 2019 omgebouwd tot een nieuwe sporthal en danszaal.

Contacteer ons

air b en b b en b den bosch ontbijten regio kortrijk b en b mechelen kortrijk belgie b en b zeeland b en b blankenberge b & b limburg sauna kortrijk prive ontvangst kortrijk pizza italia kortrijk parkhotel kortrijk zwembad kortrijk openingsuren appartement te huur kortrijk