feestzaal wevelgem
Dj Feestzaal Salons Cortina Wevelgem De Trouwfeest Dj Tom Cosyns Huis dj.
Dj Feestzalen Cortina Wevelgem. Heb je plannen om te trouwen in Feestzaal Cortina te Wevelgem, dan kan je beroep doen op Feest Dj Tom Cosyns. Feestzalen Cortina in Wevelgem is zeer gekend als zaal voor trouwfeesten, bedrijfsfeesten en andere feesten.
Hotel Bell X Wevelgem.
Kinderen kunnen er hun hartje ophalen in de speelhoek, uitgerust met Wii en PS4 en op het speelplein. Bezoek de website. Reserveer uw tafel. Open vanaf april 2017! Cocktailbar en pizza/tacos/buns. We zijn er om u te helpen! Kortrijkstraat 351 B-8560 Wevelgem.
Feestzaal Wevelgem.
Aanvraag subsidie voor wijkfeesten. Subsidie professioneel vergunde bewaking. Subsidie voor UiTPAS verenigingen. Tijdelijk gebruik openbaar domein bij evenementen. FILMFAN: beleef film in Wevelgem! Nieuwe digitale kalender verenigingen Wevelgem. Toelagen voor culturele verenigingen. Cafés in Wevelgem. Motor en zweefvliegen. Restaurants in Wevelgem.
TROUWZAAL WEVELGEM De Moor kantoorinrichting.
De gemeente Wevelgem won ons advies in voor de nieuwe bestemming van een geklasseerd stationsgebouw. Voor de inrichting van deze trouwzaal werd gekozen voor een combinatie van HAY meubelen en het meubilair van QUINZE MILAN. Een nieuwe vormgeving in combinatie met het nostalgische verleden.
De Boshoeve.
De Boshoeve nodigt uit tot een gezellig samenzijn; een leuke babbel met een glaasje en een lekkere hap in een rustieke en ontspannen sfeer. Ook aan de kinderen werd gedacht; er is een speeltuin waar plaats voorzien is voor een ruim springkasteel.
Landhuis Molenhof de locatie voor al uw feesten 057 44 44 77.
Landhuis Molenhof is een locatie voor mensen die houden van een ongedwongen en losse sfeer, van de betoverende natuur, romantiek, gezelligheid, goede muziek en prachtige vergezichten over het schitterende Heuvelland en Noord-Frankrij k. Een restaurant en feestzaal met een uitstekende keuken en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Home.
HET ZOMERHUIS.:
Feestzaal Het Kleurenhuis is een zaal uitsluitend bestemd voor verhuur. U kunt er naar hartenlust uw eigen feest organiseren. U beschikt over een eigen keuken, bar, servies, tafels, stoelen enz. U kunt er gezellig vertoeven in de afgesloten tuin met overdekt springkasteel. Een uitstekende locatie voor o.a. Voor groepen tot max. Voor meer info omtrent de feestzalen kan u familie Vanwalleghem contacteren op 0477/69 55 74 of 056/42 79 62. 2011 Het Zomerhuis Gullegemstraat 5, Wevelgem, 8560, België 056/42 79 62.

Contacteer ons

kortrijk belgium b and b amsterdam design hotel kortrijk hotels in kortrijk en omgeving feestzaal wevelgem hoeve cortina wevelgem feestzaal wevelgem zomerhuis wevelgem hotel wevelgem restaurant wevelgem traiteur wevelgem wevelgem restaurant vijverhof wevelgem hotels kortrijk en omgeving