feestzaal wevelgem
Salons Cortina Restaurant Feestzaal Hotel Wevelgem.
KERST / NIEUW. Salons Cortina Wevelgem. Bij Salons Cortina is elke gelegenheid goed voor een fijn feestje. Gezellig tafelen aan het luxe buffet met dans of zonder dans, een fijn restaurantbezoek aan Avenue Madeleine, overnachten in ons in-house hotel., Daarnaast is het de ideale feestzaal en een begrip in de regio voor babyborrels, recepties, bedrijfsevents, diners en adembenemende huwelijksfeesten.
Feestzaal te Wevelgem bij Kortrijk Het Kleurenhuis.
Feestzaal Wevelgem Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.
Home Feestzaal Wevelgem. Hier vindt u een lijst van Zalen en Feestzalen in de buurt van Wevelgem. Gebruik uitgebreid zoeken om preciezer te zoeken. Javascript is uitgeschakeld. Daarom kunt u mogelijk niet alle zoekfuncties op deze pagina gebruiken. Als u een nieuwe zoekopdracht wilt starten zonder javascript aan te zetten, moet u eerst terug naar de homepage.
HET ZOMERHUIS.:
Voor meer info omtrent de feestzalen kan u familie Vanwalleghem contacteren op 0477/69 55 74 of 056/42 79 62. Klik hier voor een overzicht van al onze formules. Feestzaal Het Kleurenhuis is een zaal uitsluitend bestemd voor verhuur. U kunt er naar hartenlust uw eigen feest organiseren. U beschikt over een eigen keuken, bar, servies, tafels, stoelen enz. U kunt er gezellig vertoeven in de afgesloten tuin met overdekt springkasteel. Een uitstekende locatie voor o.a. Voor groepen tot max. Voor meer info omtrent de feestzalen kan u familie Vanwalleghem contacteren op 0477/69 55 74 of 056/42 79 62. 2011 Het Zomerhuis Gullegemstraat 5, Wevelgem, 8560, België 056/42 79 62.
Feestzalen Wevelgem TROUWFEEST DJ HUWELIJK VIDEO.
Dit kleine kasteel of groot herenhuis, ligt te midden in een groene oase van gazon. Feestzalen Wevelgem Op zoek naar feestzalen Wevelgem? Voor je huwelijk of trouwfeest in de regio Wevelgem? Misschien vind je de geschikte feestzaal bij Den Oesterput.
Restaurant/Feestzalen Den Oesterput.
Feestzaal Bordeaux t Wijnhuis.
Feestzaal Bordeaux bevindt zich naar feestzaal Bourgogne. U heeft de mogelijkheid om beide zalen te combineren tot één modern, groot geheel dat plaats biedt aan maar liefst 220 personen. Wilt u Feestzaal Bourgogne combineren met onze Wintertuin? Ook dit is mogelijk.
Welkom bij Zaal Bijenhof.
Onze feestzaal kan ook afgehuurd worden met eigen traiteur voor familiefeesten, communie, pensioen, babyborrel Enkel de dranken zijn bij ons af te nemen. Wij vullen de frigo's' volgens uw wensen aan en aan democratische prijzen. Voor het reserveren, inlichtingen of het bezichtigen van de feestzaal, bent u van harte welkom na telefonische afspraak op tel.

Contacteer ons

kortrijk belgium b and b amsterdam design hotel kortrijk hotels in kortrijk en omgeving feestzaal wevelgem hoeve cortina wevelgem feestzaal wevelgem zomerhuis wevelgem hotel wevelgem restaurant wevelgem traiteur wevelgem wevelgem restaurant vijverhof wevelgem hotels kortrijk en omgeving