hotels kortrijk en omgeving
Blue Woods Hotel Business toerisme in een unieke huiselijke sfeer.
Komende van Kortrijk, sla linksaf en volg de N36 Vichtesteenweg richting Harelbeke. Sla na 2 km linksaf naar de Stationsstraat, na 600 m bevindt het Blue Woods Hotel zich aan de rechterkant of volg de borden richting Gaverzicht. Komende van Gent, sla rechtsaf en volg de N36 Vichtesteenweg richting Harelbeke.
Leiestreek Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Van Lisbourg in Frankrijk tot in Gent baant de Leie zich een weg door een afwisselend landschap. De vlasnijverheid zorgde voor welvaart en maakte van de Leiestreek een dynamische en levendige regio met leuke stadjes. Ook de prachtige kunstmusea in de Oost-Vlaamse Leiestreek of het museum Texture in Kortrijk zijn zeker een bezoek waard.
Van der Valk Hotel Restaurant Nazareth Gent.
In het volledige gebouw. Efficiënt vergaderen in een professioneel kader. Ideale, centrale ligging tussen Kortrijk Gent. Kies voor ons exclusief golfarrangement. Beste prijs garantie. Royal, Residential Ambassador en Empire Suite. 13 apr 2019 14 apr 2019. 21 apr 2019, 1230: 1600.:
Welkom bij Hotel Messeyne, in het hart van Kortrijk.
De inspirerende meeting rooms, gratis parking en het gastronomisch restaurant met terras zijn troeven waar onze gasten graag voor terugkomen. 28 stijlvolle kamers. Op een kwartiertje van sterrenrestaurant Hof van Cleve. Dichtbij alle Kortrijkse bezienswaardigheden. I really enjoyed my stay in the hotel. The food was wonderful the service was friendly at all times. The bar was inviting and warm, the restaurant features a lovely open fire giving it a very homely feel. a guest on tripadvisor.com. 32 056 21 21 66. Valumar NV 2017 BE0434485665 member of Hotels Kortrijk.
Reserveer rechtstreeks Beste prijs garantie parkhotel.be.
Welkom Home Hotel Restaurant Ariane Ypres.
Wij zijn onze gasten ongelooflijk dankbaar! In Ariane Hotel geniet u van familiale gastvrijheid in de groene omgeving van de historisch rijke stad Ieper. Twee stratenblokken verwijderd van de Grote Markt met het In Flanders Fields Museum en de Menenpoort.
Stukje geschiedenis verdwijnt: hotel Broel bijna gesloopt Kortrijk Regio HLN.
Kortrijk De afbraak van gewezen viersterrenhotel Broel loopt op zijn laatste beentjes. Een stukje Kortrijkse geschiedenis verdwijnt. Er komt een nieuwe residentie. Henk Deleu De sloop gaat goed vooruit. Hotel Broel was ruim 30 jaar een icoon. Het witte gebouw nabij de Broeltorens ook gekend voor het restaurant was geliefd bij toeristen en onder meer zakenlui, serviceclubs, politici en sportlui. Hotel Broel, eigendom van de familie Vandecasteele, maakte sinds 2010 deel uit van de groep Sandton Hotels.
Htel neuville en ferrain, tourcoing Htel des Acacias. Actualiteiten Htel des Acacias.
zijn uitstekende ligging, in het hartje van de Eurometropool Rijsel-Kortrijk-Ieper-Doonrik-Moeskroen, dichtbij de steden Halluin, Roncq, Tourcoing, Bondues, Comines, Bousbecque, Linselles Roubaix en dit in een rustige en groene omgeving.; de 42 kamers, rustig, driesterren en drie" schoorstenen Logis. ons restaurant, gecertifieerd Maitre" Restaurateur" en zijn aangename terras. Onze aangename sfeer, onze onovertroffen service. het warm en koud ontbijtbuffet.; het gratis gebruik van onze fitnesszaal, parking en high speed WIFI in alle kamers en algemene delen.; onze certificatie" Logis hotels, Qualité" Tourisme, Groene" sleutel" en Maitre" Restaurateur."

Contacteer ons

kortrijk belgium b and b amsterdam design hotel kortrijk hotels in kortrijk en omgeving feestzaal wevelgem hoeve cortina wevelgem feestzaal wevelgem zomerhuis wevelgem hotel wevelgem restaurant wevelgem traiteur wevelgem wevelgem restaurant vijverhof wevelgem hotels kortrijk en omgeving