vijverhof wevelgem
Vijverhof, Wevelgem PocketResto.
Eetcafé De Herder, Wevelgem. op 1.5 Km van Vijverhof. Restaurant Burgies, Wevelgem. op 1.9 Km van Vijverhof. Restaurant Eethuis Huby, Wevelgem. op 1.9 Km van Vijverhof. Restaurant Bistro Marie-Jo, Wevelgem. op 2 Km van Vijverhof. Restaurant t Verloren Schaap, Wevelgem.
t Vijverhof staat te koop Wevelgem Regio HLN.
WEVELGEM Filip Cuvelier zoekt een overnemer voor t Vijverhof in Wevelgem. Ik" wil eerst een paar jaar samenwerken met de overnemer voor ik een stap opzij zet. Ik heb er meer dan dertig jaar in gestopt, ik wil zeker zijn dat t Vijverhof nog dertig jaar verder kan zonder mij."
Vijverhof Westtoer.
Tijdens de zomer waan je je ergens op een idyllisch eiland maar ook tijdens de winter ademt de plaats een speciale sfeer uit. Filip Cuvelier Culinair ambassadeur van de orde der 33 Meesterkoks runt reeds 27 jaar het Vijverhof en biedt een ruime waaier aan gelegenheden om aan tafel te schuiven. Het Vijverhof beschikt over drie feestzalen.
Vijverhof twee dagen lang Tussen water en vuur Wevelgem Het Nieuwsblad.
evr Foto: Eric Vanthournout. WEVELGEM Het tweedaagse evenement Tussen water en vuur vindt komend weekend opnieuw plaats aan het Vijverhof. Christoff Lindsay geven zaterdagavond een schlagerconcert met vuurwerk. Het Vijverhof bestaat dit jaar 25 jaar en beleeft zijn tiende Water en vuur-spektakel.
t Vijverhof vakantiehuis Bijgewerkte prijzen voor 2019.
Betaalwijzen bij accommodatie. 39t; Vijverhof behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. t Vijverhof behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Bekijk beschikbaarheid De kleine lettertjes.
Meer recreatie rond Vijverhof Wevelgem Het Nieuwsblad.
Zo kan de horecazaak Vijverhof uitbreiden, is er ruimte voorzien voor vijftien bijkomende chalets, en een nieuwe accommodatie voor sportkampen. Het Vijverhof en de omgeving kunnen verder uitgroeien tot een belangrijke toeristische trekpleister voor Wevelgem en de regio, zegt schepen Mathieu DesmetCDV.
Salons Cortina Restaurant Feestzaal Hotel Wevelgem.
We verwerken uw gegevens die we doorgestuurd krijgen via contact en/of reservatieformulier volgens de GDPR wetgeving zoals omschreven in onze Privacy Policy voorgeschreven door de privacy commissie. Salons Cortina en Eccellenza nemen de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Salons Cortina Lauwestraat 59 8560 Wevelgem.
Vijverhof, Wevelgem Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Vakantiepakketten voor Wevelgem. Vluchten naar Wevelgem. Restaurants in Wevelgem. Wat te doen in Wevelgem. Foto's' van Wevelgem. Kaart van Wevelgem. Alle Wevelgem hotels. Hoteldeals voor Wevelgem. Lastminutehotels in Wevelgem. Romantische hotels in Wevelgem. Zakenhotels in Wevelgem. 3-sterren hotels in Wevelgem.

Contacteer ons

kortrijk belgium b and b amsterdam design hotel kortrijk hotels in kortrijk en omgeving feestzaal wevelgem hoeve cortina wevelgem feestzaal wevelgem zomerhuis wevelgem hotel wevelgem restaurant wevelgem traiteur wevelgem wevelgem restaurant vijverhof wevelgem hotels kortrijk en omgeving