b&b website
Welkom bij de Keyartmolen, BB in Limburg met paardenhotel.
Landelijke rust met iets minder druk op de ketel. De Keyartmolen is met respect voor de authentieke, beschermde gevels vakkundig omgebouwd tot een kwaliteits-volle, luxe Bed Breakfast 4 sterren met werkelijk álle comfort en met buitengewone troeven. Aan rust geen gebrek.
Bed Breakfast De Vrijheerlyckheid Hoeselt Limburg.
Onze bed breakfast is een prachtig gerestaureerde vierkantshoeve, gelegen in het glooiende Haspengouw. De Vrijheerlyckheid ademt rust en natuur, nochtans zijn steden zoals Tongeren 5km, Bilzen 7km, Maastricht 15km, Luik en Hasselt snel bereikbaar. Lees meer over de de omgeving.
BB Riche Terre home BB Riche Terre Brugge Bruges.
De Familie Christiaens staat garant voor een deugddoend en romantisch verblijf waarbij de familiale gastvrijheid van groot belang is. Tot de mogelijkheden zullen behoren wandelen, fietsen, paardrijden en golfen. Wij heten u van harte welkom! Bed and Breakfast. Marc Christiaens Bruggesteenweg 38, 8340 Sijsele-Damme, Belgie.
BB Goudsbloempje bed and breakfast in de Vlaamse ardennen.
Goudsbloempje is een gezellige bed and breakfast. gelegen te Lierde in de vlaamse ardennen. Als vakantieganger krijg je er een zorgeloos verblijf in een rustige omgeving. Deze smaakvolle villa is de ideale uitvalsbasisvoor een heerlijke fiets en wandel vakantie. Gsm: 0032 474 85 85 06.
Home Abalona Luxe Bed and Breakfast Sleep Vines Shuttle.
Abalona is een LUXE bed and breakfast opgericht in 2011. De uitstraling van een modern hotel met de persoonlijke aandacht van een BB. CENTRALE ligging tussen Gent, Antwerpen en Brussel. 13 stijlvolle kamers met king size bedden, wifi, airco, bureau, DESIGN badkamers.
BB De Witte Merel te Paal, Beringen De originele Bed and Breakfast in Limburg.
Welkom op de website van BB De Witte Merel. Constance Vantilt verwelkomt u in haar unieke BB in Paal Beringen Limburg. Geniet van de ontspannende sfeer in De Witte Merel en geniet uren van de omgeving van de Paalse Plas, vlakbij de mijnsite van Beringen: BE-mine.
Aanvraag lidmaatschap www.guesthouses.be.
Bed and Breakfast. Korte omschrijving voor op de startpagina's.max' 200 tekens. Aantal kamers omschrijving.: Tips voor de regio.: U hebt een BTW-Nummer.: 12 Maanden aan 65, /per maand. Prijs excl.btw in.: Totaal zonder btw. Het totaal bedrag kan gestort op rekeningnummer 001-4548642-97.,
Bed Breakfast Koeimet BB Koeimet Tienen vakantiewoning.
Bed breakfast Koeimet bevindt zich in de schaduw van de Sint-Germanuskerk op de Veemarkt, in hartje Tienen. Een ideale uitvalsbasis voor een cultureel avondje, culinaire verwennerijen of een fietstocht in al dat natuurschoon dat Tienen en omstreken te bieden heeft.

Contacteer ons

center hotel kortrijk expo kortrijk bistro kortrijk hotel broel kortrijk resto kortrijk brasserie kortrijk d hotel kortrijk zwembad kortrijk eten kortrijk hotels kortrijk centrum vakantiehuis kortrijk