brasserie kortrijk
Bistro t Fonduetje Waterpoort 3 Kortrijk.
Vleesliefhebbers kunnen zich tegoed doen aan verschillende soorten exclusieve hammen uit Italië en Spanje die perfect matchen bij de kaasfondue. Waterpoort 3, 8500 Kortrijk. tel: 32 56/21 21 55 gsm: 32 495 69 41 21. Welkom bij t Fonduetje. Bistro t Fonduetje is reeds jarenlang een begrip in Kortrijk en omstreken.
Home FALSTAFF.
Falstaff straalt de rust, het comfort en sfeer uit van een echte brasserie. In hartje Kortrijk. worden drinks en food tot een naadloos geheel verenigd. Je kan in de bar gezellig genieten van een apero, een cocktail of een uitgebreide keuze aan streekbieren We serveren een uitgebreide wijnkaart met wekelijkse suggesties aanbevolen door wijnhuis Kerckaert.
Bellino Bistro, restaurant, lounge // Gentsesteenweg 29, 8500 Kortrijk.
Nu ook open op dinsdagavond. Maandag tot zaterdag: 12-14u en 18-22u. Gesloten op woensdag en zondagavond. Download onze menukaarten. Op onze Facebook vindt u meer sfeerfoto's' van ons restaurant. 32 56 254 354. Gentsesteenweg 29, 8500 Kortrijk. Made with by Fusion.web.
Brasserie Dæfnis.
Ontdek brasserie Dæfnis. Dæfnis is een informele brasserie waarin men kookt volgens. hedendaagse interpretatie van de klassieke keuken. met aandacht voor de ecologische voetafdruk. Dit alles in een huiselijk en ongedwongen kader, in een gerenoveerd herenhuis gelegen in het hartje van Lauwe.
Restaurants by AccorHotels.
Cafe Rouge. Brasserie, Tea-room en Restaurant.
In de schaduw van de Sint-Maartenskerk, op een boogscheut van het drukke winkelcentrum van Kortrijk, bevindt zich Café Rouge. Zoals de naam Café Rouge het zegt, kleur is belangrijk. Diep, passioneel en romantisch rood is de rode draad doorheen het idee van de zaak. Het eigentijdse interieur, met de klemtoon op design en comfort. Het Rouge is een erg warm rood, halfweg tussen baksteen en bordeaux. Een kleur die gezelligheid uitstraalt en bovendien zeer stijlvol oogt. Rood als leidraad door het hele gebeuren in een etablissement dat het perfecte huwelijk wil zijn tussen een bistro en een tea room. Of u nu kiest voor ons brasserie, restaurant of tea-room aanbod, Cafe Rouge bedient u graag met onderstaande accenten.
Restaurant Kortrijk Brasserie Royale grote markt.
Menu vanaf 22/3. Suggesties vanaf 22/3. U bevindt zich hier: Home. Grote Markt 45 8500 Kortrijk Bel: 056/ 20 19 75 info@brasserieroyale.be Join us on Facebook Contact Groepen: menu op maat. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief! Bekijk onze openingsuren.
Brasserie t Mouterijtje.
Keuken Brasserie FranseSeizoensgebonden. In t Mouterijtje wordt u vriendelijk en in een ongedwongen sfeer ontvangen in een aangenaam en gezellig kader gelegen op een boogscheut van de middeleeuwse Broeltorens. De uitbater staat aan het fornuis en bereidt u heerlijke Franse gerechten aangevuld met seizoengebonden suggesties.

Contacteer ons

center hotel kortrijk expo kortrijk bistro kortrijk hotel broel kortrijk resto kortrijk brasserie kortrijk d hotel kortrijk zwembad kortrijk eten kortrijk hotels kortrijk centrum vakantiehuis kortrijk