eten kortrijk
Home FALSTAFF.
In hartje Kortrijk. worden drinks en food tot een naadloos geheel verenigd. Je kan in de bar gezellig genieten van een apero, een cocktail of een uitgebreide keuze aan streekbieren We serveren een uitgebreide wijnkaart met wekelijkse suggesties aanbevolen door wijnhuis Kerckaert.
Kaffee Damast, restaurant te Kortrijk eten, drank en jazz.
Ik zak graag af naar Kaffee Damast. Het is een plek met een ziel, perfect verweven met het nieuwste museum van Kortrijk. Oud en nieuw samen. Vincent Van Quickenborne. Burgemeester Stad Kortrijk. Geef mij in de zomer maar een frisse, zoete wijn.
Een oase van appetijt en gezelligheid Salon EnVie.
Workshops en evenementen. Voor prestarters en ondernemers. Salon EnVie is een oase van rust, gezelligheid en goesting in hartje Kortrijk. Eenvoudig lekker, vers en smaakvol eten drinken. Inspirerende coaching, workshops en boeiende evenementen. Een plek die authentieke warmte en een losse sfeer uitstraalt.
Restaurant: Hotel Restaurant Damier, Kortrijk.
Gepassioneerd door zijn vak, serveert hij dagelijks pure, natuurlijke en eerlijke gerechten, dit in een ontspannen ambiance, zonder al te veel kapsones. Samen met zijn souschef Niels Vroman, brengt hij een goed onderbouwde en creatieve keuken, waar ze telkens op zoek gaan naar regionale topproducten die ze combineren met smaken van over de hele wereld.
Bistro / restaurant Parkhotel Kortrijk.
De bedden zijn van topkwaliteit om u een uitstekende nachtrust te garanderen. De standaard en prestige kamers zijn uitgerust met het nodige comfort om u een aangenaam en rustgevend verblijf te bezorgen. Parkhotel tags: Restaurant Kortrijk Parkhotel Hotels Kortrijk: Parkhotel Hotel Kortrijk.
Brasserie St. Medard Dekenzegerplein 1, Kortrijk.
Dekenzegerplein 1, 8500 Kortrijk. Reserveren kan op het nummer.: 32 56 440 223. Elke dag verzorgde lunch met seizoensproducten. Open van woensdag tot en met maandag. 12u tot 14u 18u tot 22u. RUSTDAG OP DINSDAG. Op zondag is de keuken.
Betaalbaar eten in Kortrijk Kortrijk Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Betaalbaar eten in Kortrijk. 16/12/2011 om 1200: door Kris Vanhee Print Corrigeer. Kortrijk In deze restaurants eet je tussen de 10 en 20 euro. Laat maar horen als er meer zijn van deze soort. Reageer via kortrijk@nieuwsblad.be.
Gerechten bezorgd van restaurant dichtbij jou Deliveroo.
Partner met Deliveroo en bereik meer klanten dan ooit tevoren. Wij behandelen de bezorging, zodat jij je kunt focussen op het eten. Word een partner. Onze missie is om de manier hoe mensen eten te veranderen. Het is ambitieus, net zoals wij.

Contacteer ons

center hotel kortrijk expo kortrijk bistro kortrijk hotel broel kortrijk resto kortrijk brasserie kortrijk d hotel kortrijk zwembad kortrijk eten kortrijk hotels kortrijk centrum vakantiehuis kortrijk