eten kortrijk
5x lunchen vlakbij Kortrijk Xpo Westtoer.
Doorniksesteenweg 210, Kortrijk. De keuken van restaurant Exky is internationaal georiënteerd en biedt de keuze uit gastronomische menus of eten à la carte met een smakelijk aanbod voorgerechten, vis en vleesgerechten, salades en nagerechten. Ook voor een verzorgde zakenlunch ben je hier aan het juiste adres.
Kaffee Damast, restaurant te Kortrijk eten, drank en jazz.
Ik zak graag af naar Kaffee Damast. Het is een plek met een ziel, perfect verweven met het nieuwste museum van Kortrijk. Oud en nieuw samen. Vincent Van Quickenborne. Burgemeester Stad Kortrijk. Geef mij in de zomer maar een frisse, zoete wijn.
Kim Quy Vietnamees restaurant Kortrijk Facebook 74 recensies 20 foto's.'
2 januari 2018. Beste vietnamese cuisine in kortrijk! Vriendelij k, goeie sfeer en lekker eten. Een echte aanrader. 17 december 2017. Lekker gegeten, hier kom ik zeker terug! 25 november 2017. Heel lekker gegeten in een mooi gezellig restaurant je.
Alle restaurants in Kortrijk.
180 m van centrum Kortrijk. Onze Lieve Vrouwestraat, 46. 230 m van centrum Kortrijk. restaurant, Belgisch, Frans. La Dolce Vita. 230 m van centrum Kortrijk. 240 m van centrum Kortrijk. vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende.
Gerechten bezorgd van restaurant dichtbij jou Deliveroo.
Partner met Deliveroo en bereik meer klanten dan ooit tevoren. Wij behandelen de bezorging, zodat jij je kunt focussen op het eten. Word een partner. Onze missie is om de manier hoe mensen eten te veranderen. Het is ambitieus, net zoals wij.
De lekkerste adresjes van Kortrijk Nieuws HLN.
De strak in zijn vel zittende shop opende in 2010 zijn deuren en verleidt sindsdien chocoholics uit Kortrijk en omstreken. Praktisch: Lange Steenstraat 22 056/31 31 90 Chocolatier Dumon. Dit verhaal begint in 1956 wanneer André Vandererfven een kruidenierszaak begint en al snel zelfgemaakte confituur aanbiedt. Wanneer zoon Thierry jaren later de zaak overneemt, weet hij dat deze confituur te lekker is om binnen de Kortrijkse grenzen te blijven. Vandaag vind je deze ambachtelijke lekkernijen dan ook in de beste delicatessenzaken ter wereld. Praktisch: Doorniksewijk 74 Vandererfven. De exotische toer op. Het loungy Same Same but Different serveert een eigenzinnige mix van Thaise en Belgische gerechten. Een exotisch huwelijk dat zowel fans van de pikante keuken als anderen weet te bekoren. Een aanrader dus voor al wie geregeld met een gemengd gezelschap van vlees en viseters en overtuigde vegetariërs gaat eten.
10 x dineren in Kortrijk.
Loodwitstraat 75, 8500 Kortrijk. Waar L'eau' de vie gaat voor een vakantiegevoel, scoort Table d'amis' op een thuisgevoel. Zo biedt het restaurant typisch regionaal of Vlaams eten aan. De ingrediënten die ze gebruiken zijn dan ook gekweekt in de streek.
Weekmenu studentenrestaurant campus Kortrijk VIVES.
Weekmenu studentenrestaurant campus Kortrijk. Weekmenu studentenrestaurant campus Kortrijk. Het studentenrestaurant The" Cube" is elke dag geopend van 11u30 tot 13u30. je kan er terecht voor een lekkere lunch, een verfrissend tussendoortje of gewoon een snelle gezonde hap. Menu week 01 05 april 2019.

Contacteer ons

center hotel kortrijk expo kortrijk bistro kortrijk hotel broel kortrijk resto kortrijk brasserie kortrijk d hotel kortrijk zwembad kortrijk eten kortrijk hotels kortrijk centrum vakantiehuis kortrijk