hotel broel kortrijk
Hotel Broel in Kortrijk maakt plaats voor 20 luxeflats Samenleving KW.be.
Nieuws uit jouw gemeente. Hotel Broel in Kortrijk maakt plaats voor 20 luxeflats. 13/01/17 om 1547: Bijgewerkt om 1546.: Hotel Broel gaat deze zomer tegen de vlakte. In de plaats komt een modern gebouw met 20 luxeflats en enkele handelsruimtes.
Hotel Broel: faciliteiten en beoordelingen 2018 Expedia.be.
Boek online of bel 32 02 2008519 Meer info. Als je liever wilt spreken met een vertegenwoordiger van Expedia.be, kun je ons bellen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zon en feestdagen van 10.00 tot 21.00 uur. Bezig met laden. Hotels in Kortrijk. Hotel Broel, Kortrijk Hotel Broel, Kortrijk, huidige pagina.
Nieuw gebouw wordt lager dan voormalig hotel Broel Kortrijk Het Nieuwsblad.
De vergunning voor de bouw van twintig appartementen en een kantoorruimte op de plaats van voormalige hotel Broel aan de Broeltorens is goedgekeurd. Er was één bezwaar ingediend met opmerkingen over het verdwijnen van parkeergelegenheid in de omgeving, maar dit bezwaar werd weerlegd omdat in het project 51 ondergrondse parkeerplaatsen zijn gepland.
Hotel Broel is verkocht voor 55, miljoen euro Kortrijk Het Nieuwsblad.
19/03/2016 om 1043: door vkk Print Corrigeer. Kortrijk Het voormalige hotel Broel in Kortrijk is verkocht voor 55, miljoen euro. Een Hollandse overnemer die er een hotel verder wou uitbaten is wandelen gestuurd. Het hotel is van oudsher een baken aan de Broeltorens in Kortrijk.
Sandton Hotel Broel in Kortrijk, België CharmantHotel.com.
Als u wilt genieten van een drankje in een gezellige sfeer dan is dat mogelijk in Lounge Bar Castel. Weekendje weg Vlaanderen Sandton Hotel Broel in Kortrijk.: Het hotel ligt midden in het centrum van Kortijk, waar veel is te beleven.
Restaurant Broel Hotel krijgt een tijdelijk tweede leven Made in West-Vlaanderen.
We kennen de eigenaar van gewezen hotel Broel en zijn blij met deze kans, we nemen de uitdaging met beide handen aan, zegt het koppel, dat zich goed thuis voelt in Kortrijk. De stad leeft en de mentaliteit bevalt ons, iedereen is hier erg vriendelijk, zegt Lara.
Sandton Hotel Broel 4 Kortrijk, België. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
compleet relaxen en de batterijen opladen! Home Weekend België Weekend Vlaanderen Weekend West-Vlaanderen Weekend Kortrijk Sandton Hotel Broel. Sandton Hotel Broel. over het hotel aanbiedingen faciliteiten en voorwaarden locatie. in dezelfde kamer. minimum verblijf van meerdere nachten. Sandton Hotel Broel.
Hotel Broel failliet: 30 mensen op straat Kortrijk Het Nieuwsblad.
22/01/2016 om 0659: door Kris Vanhee Print Corrigeer. Door het faillissement van Hotel Broel staan dertig mensen op straat. Het Hotel Broel in Kortrijk is failliet verklaard. Dat was eerder onverwacht, volgens de uitbaters. De eigenaar krijgt het verwijt niet te investeren.

Contacteer ons

center hotel kortrijk expo kortrijk bistro kortrijk hotel broel kortrijk resto kortrijk brasserie kortrijk d hotel kortrijk zwembad kortrijk eten kortrijk hotels kortrijk centrum vakantiehuis kortrijk