hotel broel kortrijk
Sandton Hotel Broel 4 Kortrijk, België. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Spa, sauna, jacuzzi, stoombad? compleet relaxen en de batterijen opladen! Home Weekend België Weekend Vlaanderen Weekend West-Vlaanderen Weekend Kortrijk Sandton Hotel Broel. Sandton Hotel Broel. over het hotel aanbiedingen faciliteiten en voorwaarden locatie. in dezelfde kamer. minimum verblijf van meerdere nachten.
Hotel Broel failliet: 30 mensen op straat Kortrijk Het Nieuwsblad.
22/01/2016 om 0659: door Kris Vanhee Print Corrigeer. Door het faillissement van Hotel Broel staan dertig mensen op straat. Het Hotel Broel in Kortrijk is failliet verklaard. Dat was eerder onverwacht, volgens de uitbaters. De eigenaar krijgt het verwijt niet te investeren.
Nieuw plan voor hotel Broel Kortrijk Het Nieuwsblad.
De bouwheer van een nieuw wooncomplex op de Dam, dat in de plaats van hotel Broel zou komen, trekt de vergunning zelf weer in. Daarmee vervalt ook het beroep dat is ingesteld bij de provincie tegen het afleveren van een vergunning door de stad. De deputatie van de provincie West-Vlaanderen vernietigt daarmee ook de vergunning die de stad Kortrijk indertijd afleverde.
Hotel Broel wordt gesloopt Focus en WTV.
Het hotel, dat begin dit jaar failliet ging, was nochtans een begrip in Kortrijk. Hotel Broel aan de Leie in Kortrijk opende in 1972 de deuren. Het was een viersterrenzaak met 70 kamers, met ook een zwembad, fitnessruimte en sauna.
Restaurant Broel Hotel krijgt een tijdelijk tweede leven Made in West-Vlaanderen.
We kennen de eigenaar van gewezen hotel Broel en zijn blij met deze kans, we nemen de uitdaging met beide handen aan, zegt het koppel, dat zich goed thuis voelt in Kortrijk. De stad leeft en de mentaliteit bevalt ons, iedereen is hier erg vriendelijk, zegt Lara.
Hotel Broel failliet verklaard Kortrijk Regio HLN.
Kortrijk Hotel Broel in Kortrijk is failliet verklaard. Onenigheid tussen de eigenaar van het gebouw aan de Broelkaai en de Nederlandse keten Sandton Hotels, die het pand in erfpacht had, leidde uiteindelijk tot het faillissement. De 30 personeelsleden van het Kortrijkse hotel zijn hun job kwijt.
Nieuw gebouw wordt lager dan voormalig hotel Broel Kortrijk Het Nieuwsblad.
De vergunning voor de bouw van twintig appartementen en een kantoorruimte op de plaats van voormalige hotel Broel aan de Broeltorens is goedgekeurd. Er was één bezwaar ingediend met opmerkingen over het verdwijnen van parkeergelegenheid in de omgeving, maar dit bezwaar werd weerlegd omdat in het project 51 ondergrondse parkeerplaatsen zijn gepland.
Protagonist in projectontwikkeling globalestategroup.

Contacteer ons

center hotel kortrijk expo kortrijk bistro kortrijk hotel broel kortrijk resto kortrijk brasserie kortrijk d hotel kortrijk zwembad kortrijk eten kortrijk hotels kortrijk centrum vakantiehuis kortrijk