hotel broel kortrijk
Sloop van iconisch hotel Broel gestart Kortrijk Het Nieuwsblad. Het Nieuwsblad. camera. close. correct. down. facebook. gplus. next. prev. quote. share. twitter. video.
Global Estate Group. Na heel wat vertraging komen er dan toch luxeappartementen. Sloop van iconisch hotel Broel gestart. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar de luxeappartementen van Residentie Broelhotel in Kortrijk komen er nu snel aan.
Sandton Hotel Broel, Kortrijk Boek een aanbieding op Agoda.com.
Agoda gebruikers hebben een emailadres nodig en helaas kunnen we voor u geen emailadres vinden op uw Facebook account. Na het toevoegen van een emailadres kunt het het nogmaals proberen of registreer direct op Agoda met uw emailadres. Vindt u het lastig om uw Agoda wachtwoord te onthouden?
Protagonist in projectontwikkeling globalestategroup.
Viersterrenhotel Broel is failliet Focus en WTV.
Mo gow zeg. Viersterrenhotel Broel is failliet. Viersterrenhotel Broel is failliet. In Kortrijk is het bekende Hotel Broel aan de Broeltorens failliet verklaard. Nogal onverwacht, maar er was al langer wrevel tussen de Nederlandse exploitant en de eigenaar van de gebouwen.
Sandton Hotel Broel in Kortrijk, Belgiƫ CharmantHotel.com.
Als u wilt genieten van een drankje in een gezellige sfeer dan is dat mogelijk in Lounge Bar Castel. Weekendje weg Vlaanderen Sandton Hotel Broel in Kortrijk.: Het hotel ligt midden in het centrum van Kortijk, waar veel is te beleven.
Bistro Broel, Kortrijk Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Bistro Broel, Kortrijk. Restaurants in Kortrijk. Bistro Broel GESLOTEN. Broelkaai 8, Kortrijk 8500, Belgiƫ. 32 56 21 83 51. Alle fotos 4. Een foto toevoegen. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 48%. 15 jun 2016. 12 mei 2016. Hotel en bistro bestaan NIET meer.
Sandton neemt gedwongen afscheid van Hotel Broel in Kortrijk.
Geen gevolgen voor andere hotels. Het einde van Hotel Broel in Kortrijk heeft geen gevolgen voor de andere hotels in de Sandton-portfolio de exploitatie van Broel is ondergebracht in een volledig losstaande entiteit en komt op een moment dat de Nederlandse hotelketen positief in beweging is.
Sandton Hotel Broel.
Sandton Hotel Broel. In Kortrijk, direct aan de oever van rivier de Leie en tegenover de vroegere wachttorens van de stad ligt het elegante Sandton hotel Broel. Dit luxe viersterren hotel telt 70 charmant ingerichte kamers, een binnenzwembad, een fitnessruimte, sauna en verschillende restauratieve voorzieningen waaronder een uitstekende bistro Broel" en een trendy loungebar Castel.

Contacteer ons

center hotel kortrijk expo kortrijk bistro kortrijk hotel broel kortrijk resto kortrijk brasserie kortrijk d hotel kortrijk zwembad kortrijk eten kortrijk hotels kortrijk centrum vakantiehuis kortrijk