hotel broel kortrijk
Protagonist in projectontwikkeling globalestategroup.
Restaurant Broel Hotel krijgt een tijdelijk tweede leven Made in West-Vlaanderen.
We kennen de eigenaar van gewezen hotel Broel en zijn blij met deze kans, we nemen de uitdaging met beide handen aan, zegt het koppel, dat zich goed thuis voelt in Kortrijk. De stad leeft en de mentaliteit bevalt ons, iedereen is hier erg vriendelijk, zegt Lara.
Sandton Hotel Broel in Kortrijk, België CharmantHotel.com.
Als u wilt genieten van een drankje in een gezellige sfeer dan is dat mogelijk in Lounge Bar Castel. Weekendje weg Vlaanderen Sandton Hotel Broel in Kortrijk.: Het hotel ligt midden in het centrum van Kortijk, waar veel is te beleven.
Sloop van hotel Broel kan voorlopig niet Focus en WTV.
Sloop van hotel Broel kan voorlopig niet. Sloop van hotel Broel kan voorlopig niet. De sloop van gewezen hotel Broel naast de Broeltorens in Kortrijk kan niet starten. Er is beroep aangetekend bij de provincie tegen de verleende vergunning voor een exclusief woonproject met twintig luxeflats.
Hotel Broel wordt gesloopt Focus en WTV.
Het hotel, dat begin dit jaar failliet ging, was nochtans een begrip in Kortrijk. Hotel Broel aan de Leie in Kortrijk opende in 1972 de deuren. Het was een viersterrenzaak met 70 kamers, met ook een zwembad, fitnessruimte en sauna.
Sandton Hotel Broel 4 Kortrijk, België. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
App Store Available on the. Home Weekend België Weekend Vlaanderen Weekend West-Vlaanderen Weekend Kortrijk Sandton Hotel Broel. Sandton Hotel Broel. over het hotel aanbiedingen faciliteiten en voorwaarden locatie. in dezelfde kamer. minimum verblijf van meerdere nachten. Sandton Hotel Broel. in het kort.
Hotel Broel is verkocht voor 55, miljoen euro Kortrijk Het Nieuwsblad.
19/03/2016 om 1043: door vkk Print Corrigeer. Kortrijk Het voormalige hotel Broel in Kortrijk is verkocht voor 55, miljoen euro. Een Hollandse overnemer die er een hotel verder wou uitbaten is wandelen gestuurd. Het hotel is van oudsher een baken aan de Broeltorens in Kortrijk.
Nieuw gebouw wordt lager dan voormalig hotel Broel Kortrijk Het Nieuwsblad.
De vergunning voor de bouw van twintig appartementen en een kantoorruimte op de plaats van voormalige hotel Broel aan de Broeltorens is goedgekeurd. Er was één bezwaar ingediend met opmerkingen over het verdwijnen van parkeergelegenheid in de omgeving, maar dit bezwaar werd weerlegd omdat in het project 51 ondergrondse parkeerplaatsen zijn gepland.

Contacteer ons

center hotel kortrijk expo kortrijk bistro kortrijk hotel broel kortrijk resto kortrijk brasserie kortrijk d hotel kortrijk zwembad kortrijk eten kortrijk hotels kortrijk centrum vakantiehuis kortrijk