resto kortrijk
Restaurant: Hotel Restaurant Damier, Kortrijk.
Gepassioneerd door zijn vak, serveert hij dagelijks pure, natuurlijke en eerlijke gerechten, dit in een ontspannen ambiance, zonder al te veel kapsones. Samen met zijn souschef Niels Vroman, brengt hij een goed onderbouwde en creatieve keuken, waar ze telkens op zoek gaan naar regionale topproducten die ze combineren met smaken van over de hele wereld. Het restaurant draagt diezelfde spirit en identiteit, zodat genieten een waar geheel wordt.
De Vlasblomme Kortrijk.
10u tot 22u. 10u tot 23u. 10u tot 22u. Keuken open van 12u tot 15u en van 18u tot 21u. In het weekend: doorlopend! Van oktober t.e.m. is de keuken gesloten op. dinsdag, woensdag en donderdagavond. Etienne Sabbelaan 4 8500 Kortrijk.
Michelin Restaurants Kortrijk: Gids van de beste restaurants van Kortrijk.
Alle Michelin restaurants in Kortrijk: sterrenrestaurants in Kortrijk en omgeving, Bib Gourmand restaurants en de andere Michelin restaurants. Adres, prijs, mening van de Michelin Gids en reviews van internetters over de Michelin restaurants Kortrijk. Alles van ViaMichelin: Kortrijk. Toeristische bezienswaardigheden Kortrijk.
Beau'M.'
Te midden van hartje Kortrijk, gelegen op de grote Markt 22, ligt restaurant La bohème. Het interieur werd smaakvol ingericht, wat zorgt voor een kalm en behaaglijk gevoel. Lekker eten in een sfeervol kader. Dat is wat echte levensgenieters beschouwen als de opperste vorm van ontspanning.
De lekkerste adresjes van Kortrijk Nieuws HLN.
Praktisch: Walle 184 056/32 82 70 Table d'Amis.' De pralines, truffels en andere chocoladelekkernijen van Dumon laten zich proeven in Brugge, Hong Kong én Kortrijk. De strak in zijn vel zittende shop opende in 2010 zijn deuren en verleidt sindsdien chocoholics uit Kortrijk en omstreken.
HET WIT KASTEEL.
Een speciale vermelding verdient de uitmuntende en gevarieerde wijnkaart. Alle wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en worden op temperatuur bewaard in onze glazen wijnkast die een verbluffend elan geeft aan het restaurant. In de loungebar is het heerlijk genieten van een aperitief of een gezellige afterdrink.
Bistro Juste Bistro Tearoom.
Bistro Juste nieuw in Kortrijk. Vanaf 1 april 2018 is Bistro Juste nieuw in Kortrijk. Chef Geoffrey Goemaere en gastvrouw Orphée Verlinde ontvangen u in het stadscentrum van Kortrijk. Onze bistro restaurant tearoom is gelegen in de Korte Steenstraat 11 waar u vroeger Bras à Ville, en eerder ook café Sébastopol, vond.
Bistro t Fonduetje Waterpoort 3 Kortrijk.
Bistro t Fonduetje is reeds jarenlang een begrip in Kortrijk en omstreken. t Fonduetje is dan ook veel meer dan een gewoon fonduehuisje. Denk aan een cosy interieur, een warm onthaal, een passioneel team en producten van absolute topkwaliteit. Onze fondues worden enkel en alleen geserveerd met het beste vlees zoals Belgisch witblauw en de lekkerste vis: vers en boordevol smaak.

Contacteer ons

center hotel kortrijk expo kortrijk bistro kortrijk hotel broel kortrijk resto kortrijk brasserie kortrijk d hotel kortrijk zwembad kortrijk eten kortrijk hotels kortrijk centrum vakantiehuis kortrijk