zwembad kortrijk
Zwemplezier in Zwembad Mimosa Kortrijk UiT in Vlaanderen.
Kortrijk telt vier publieke zwembaden, waarvan er drie overdekt zijn en eentje in openlucht. Zwembad Mimosa is daar eentje van. Zwembad Mimosa Mimosalaan z/n 8500 Kortrijk. Hoe geraak ik hier? De Lijn: routeplanner. Ontleen een Blue-bike fiets aan het station van Kortrijk.
Zwembad Lagaeplein Kortrijk.
Dienstverlening en bestuur. UiT in Kortrijk. 056 27 80 90. Bekijk op Google Maps. Tijdens de heraanleg van Heuleplaats volg je best stipt de wegomlegging. Die vind je via www.kortrijk.be/heuleplaats. Lees meer over de toegangstarieven. De kassa sluit 30min. voor het einde van de zwembeurt, 15min.
Toegangstarieven Kortrijkse zwembaden Kortrijk.
Ticket openlucht zwembad één sessie tijdens dag van aankoop. Basistarief Abdijkaai 700., Groepstarief Abdijkaai: 200., Voordelige formules voor Kortrijkse zwembaden enkel mogelijk mits sportkaart t.w.v. Basistarief inwoners Kortrijk Zwevegem. Reductietarief inwoners Kortrijk Zwevegem. Basistarief inwoners Niet Kortrijk Zwevegem. Reductietarief inwoners Niet KortrijkZwevegem.
Betaalt elke Kortrijkse sportclub voor nieuw zwembad? Samenleving KW.be.
Nieuws uit jouw gemeente. Betaalt elke Kortrijkse sportclub voor nieuw zwembad? 20/04/18 om 0600: Bijgewerkt op 19/04/18 om 1435.: Zwembadbouwer Lago investeert een miljoen extra in het zwemparadijs dat het op Kortrijk Weide bouwt. De toegangsprijs wordt daardoor wel 50 cent duurder.
In dit zwembad komt de langste wildwaterbaan van het land Kortrijk Het Nieuwsblad.
Tegen eind 2018 moet het zwembad open gaan. De stad Kortrijk gaf gisteren de eerste spadesteek voor een nieuw zwembad op Campus Kortrijk Weide. Er is discussie over de hogere tarieven, maar het aanbod is in verhouding, aldus de privépartner.
Zwembad wordt heringericht als Speelpunt Kortrijk Regio HLN.
Lago staat ook in voor de bouw en het beheer van het nieuwe zwembad op het stadsdeel Weide in Kortrijk. Dat zwembad opent wellicht in de kerstvakantie. Dat" is toch de bedoeling, we zitten momenteel nog altijd netjes op schema, aldus Tom Hillewaere.
Zwembad Mimosa Kortrijk.
Dienstverlening en bestuur. UiT in Kortrijk. 056 27 80 70. Bekijk op Google Maps. Lees meer over de toegangstarieven. De kassa sluit 30min. voor het einde van de zwembeurt, 15min. nadien worden de baden afgesloten. Voor opening met speciale uren, kijk onderaan deze pagina voor de vakantieperiodes en uitzonderingen.
Zwembad Abdijkaai al vanaf juni open Kortrijk De Standaard. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gp
Wij begrepen hun frustraties, want we waren zelf ongelukkig toen het zwembad gesloten bleef tijdens de zeer zonnige junimaand in 2017. SR rekruteert nu al mensen voor het zwembad, zowel in de Abdijkaai als op Kortrijk Weide. Wij krijgen de management fee om onze opdracht een jaar eerder dan gepland uit te voeren, zegt Tom Hillewaere van SR.

Contacteer ons

center hotel kortrijk expo kortrijk bistro kortrijk hotel broel kortrijk resto kortrijk brasserie kortrijk d hotel kortrijk zwembad kortrijk eten kortrijk hotels kortrijk centrum vakantiehuis kortrijk