Wevelgem
Sportvliegtuigje stijgt op in Wevelgem en crasht in Hasselt Focus en WTV.
Sportvliegtuigje stijgt op in Wevelgem en crasht in Hasselt. Sportvliegtuigje stijgt op in Wevelgem en crasht in Hasselt. In Stokrooie bij Hasselt is deze middag een sportvliegtuigje neergestort. Het was opgestegen in Wevelgem en maakte een trip naar Zwartberg in Genk.
Wevelgem Focus en WTV.
Volg hier al het nieuws uit de gemeente Wevelgem en blijf zo op de hoogte van de actualiteit in de regio en deelgemeenten Gullegem en Moorsele. Verkiezingen 2018 in Wevelgem. 09 oktober 2017. 1 jaar voor de verkiezingen in Wevelgem.
Wevelgem Wikipedia.
1 Nu is de vlasteelt niet meer zo belangrijk als hij was, maar er zijn nog enkele bedrijven die vlas verwerken in Wevelgem. In de Eerste Wereldoorlog legden de Duitsers een vliegveld aan langs de steenweg van Bissegem naar Wevelgem.
Fietser in levensgevaar na aanrijding in Wevelgem Wevelgem Het Nieuwsblad.
Wevelgem Bij een zwaar verkeersongeval in de Kortrijkstraat in het West-Vlaamse Wevelgem is maandagmiddag een fietser levensgevaarlijk gewond geraakt. De fietser werd aangereden door een vrachtwagen en meters ver meegesleurd. Het ongeval gebeurde omstreeks 15.15 uur aan het rondpunt ter hoogte van de steencentrale, aan de oprit van de E403 in de richting van Doornik.
Wevelgem Het Nieuwsblad.
Ouders van Sofia schenken dekens en lakens aan ziekenhuis. Ellen Desmet en Alexander Corne uit Wevelgem zijn zo tevreden over de goede zorgen voor hun dochtertje Sofia dat ze couveuzehoezen, dekentjes, hemeltjes en lakens hebben gemaakt voor de NICU-dienst va.
Wevelgem.
Carnavalsstoet in Gullegem. Wie wint de eerste cultuurprijs op 4 maart? Teken het charter van bibvooriedereen. Folder digitale cursussen. Schrijf je in voor één van onze nieuwsbrieven. Gemeente Wevelgem Vanackerestraat 16 8560 Wevelgem info@wevelgem.be. Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden en privacy.

Contacteer ons

b en b ieper b en b maastricht bed and breakfast kortrijk belgium hotel damier kortrijk b en b de haan kortrijk belgië jeugdherberg kortrijk b en b antwerpen ontbijten in kortrijk Wevelgem b en b leuven hotel focus kortrijk