b en b de haan
Over d Eede Bed Breakfast Bed Breakfast in de polders.
Een gezellige bed breakfast in de polders. Overdeede Bed Breakfast. Koeistraat 155, 8370 Blankenberge, België Tel: 32 0475 477747. Bed Breakfast Over d Eede. Deze luxe Bed Breakfast gevestigd in een voormalige boerderij ligt midden in het unieke natuurgebied Uitkerkse polder dat zich situeert 5 minuten van zee en Blankenberge, 15 minuten van Brugge.
Bed breakfasts in De Haan.
Bed Breakfast Vis à Vis Wenduine Kamers.
Optimaal de kust beleven met wandelen, fietsen, relaxen, zonnen, zwemmen, avondwandelingen, zonsondergangen, vliegeren, schelpen zoeken. Op 400m van strand en zee. Op 4 km van het idyllische De Haan: belle epoque wijk, duinbossen. Op 10min van het bruisende Blankenberge: casino, sealife, serpentarium.
Bed and breakfast BB Estee, De Haan, Belgische kust, Belgi.
Bed and breakfast. Bed and breakfast BB Estee. Belgi Belgische kust De Haan. BB Estee biedt accommodatie met gratis WiFi in De Haan. U heeft er uitzicht op de eigen tuin. Deze bed breakfast heeft een terras. De bed breakfast is voorzien van kabel-tv. Voor meer informatie ga naar onze website klik hier. Bed and breakfast. Adres: maria hendrikalaan 9. Terras met tuinset. Prijs per nacht van. Klik in de kalender op de aanvang en vertrekdatum.
Chambres d'hôtes' Bed and breakfast Logeren bij belgen in België Logeren bij vlamingen.
Logeren bij Belgen en Nederlanders. BB in België. Logeren bij Vlamingen en Nederlanders. U boekt veilig en rechtstreeks bij de eigenaar. Aan Favorieten toevoegen. Aan Favorieten toevoegen. Banner Abonnementsvoorwaarden Terms Conditions Privacy Policy. Charmelogies.com 2015 Charmelogies.com is een onderdeel van Bedandbreakfast.be.
BB Yaca De Haan Start.
BB Yaca De Haan Bij Daniel Imola Dewulf. BB YACA is rustig gelegen in een villawijk op één der mooiste locaties in Klemskerke-De Haan. U waant er zich in het zuiden van Frankrijk wegens de Middellandse zeetype-bouwstijl. Op 20 minuten wandelafstand van het centrum en de zee.
BB en hotels te koop in België.
Gezellig en klein zakenhotel. Prachtig statig pand volledig gerenoveerd als BB/Hotel en privéwoons. Type: Bed and Breakfast. Elegant small boutique hotel in the city center of the Flanders. Prijs: op aanvraag. Zeer uitzonderlijke dubbel huis, ideaal voor uitbating van B B. Type: Bed and Breakfast. BB, vakantiewoning De Muur, op Vlaanderens meest iconische berg.
Hotel De Gouden Haan Gezellig villahotel in De Haan.
Hotel De Gouden Haan is een sfeervol en romantisch villahotel in Belle Epoque stijl, gelegen in het mooie De Haan, op een kleine 200 m van het strand. De Haan is een aangename kustplaats zonder hoogbouw, erg geschikt voor recreatieve wandelingen op de zeedijk, in de villawijk en langs het strand.

Contacteer ons

b en b ieper b en b maastricht bed and breakfast kortrijk belgium hotel damier kortrijk b en b de haan kortrijk belgië jeugdherberg kortrijk b en b antwerpen ontbijten in kortrijk Wevelgem b en b leuven hotel focus kortrijk