b en b ieper
De 10 beste BB's' in Ieper, België Booking.com.
Het BB La Porte Cochère ligt op 5 minuten lopen van het marktplein van Ieper, en biedt elegante, landelijk ingerichte kamers in een historisch herenhuis. Er is gratis WiFi beschikbaar. BB Demi Lune. B B Demi Lune is in het centrum van Ieper gevestigd.
BB Hortensia bed breakfast in Ieper.
BB Hortensia is perfect gelegen in de Rijselstraat in Ieper, op een boogscheut van het idyllisch gelegen Ramparts Cemetery, nabij de Rijselpoort. De Grote Markt en de Menenpoort Last Post bereikt U te voet in tien minuten. BB Hortensia kan bogen op een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en biedt vijf ruime, rookvrije kamers, ieder met douche en toilet.
Demi Lune bed breakfast Ieper Ypres.
NL Peter en Greet ontvangen u graag vanaf het voorjaar 2012 in hun nieuwe bed breakfast, gelegen in het hart van het historische Ieper. De markt ligt op wandelafstand 400m, de Menenpoort kunt u nog eens 200 meter verder vinden.
Bed and Breakfast BB Ter Thuyne Ieper/Ypres.
Welkom in Vredesstad Ieper. Wilt u meer weten over de eeuwenoude, roerige historie van Ieper en de Westhoek? Of bent u op zoek naar een vredige, rustige omgeving? Neem gerust een kijkje op onze pagina over Ieper en de Westhoek.
Bed en Breakfasts Ieper Bed and Breakfast Europe.
Kitts en Nevis3576468St. Vincent en de Grenadines607072Svalbard, en Jan en en Arabische Emiraten6252001Verenigde, Staten2635167Verenigd, Koninkrijk1562822Vietnam718075Voormalige, Joegoslavische Republiek Macedoniu00eb4034749Wallis, en Futuna2461445Westelijke, en Zuidelijke Sandwicheilanden7909807Zuid-Soedan2661886Zweden2658434Zwitserland, dd-mm-yy België 0 c2795100 nl Ieper 0. Home België Ieper. Bed and Breakfast Ieper. 101 BB's' gevonden in Ieper.
Bed and Breakfast BB Charme Hotels in Ieper!
BB OUDE HOUTMARKT is gelegen in het historisch CENTRUM van IEPER, tussen de MENENPOORT en de G. Bed and Breakfast. BB OUDE HOUTMARKT is gelegen in het historisch CENTRUM van IEPER, tussen de MENENPOORT en de GROTE MARKT In Flanders Fields Museum.
Welkom bij Bed Breakfast De Nacht Wacht te Ieper.
Uiteraard zijn we te boeken via diverse diensten, maar indien u rechtstreeks bij ons boekt trakteren we u met een welkomsdrankje en krijgt u een mooie korting bij een bezoek aan het In Flanders Fields Museum. Rustige ligging in het centrum van Ieper.
Bed and breakfast Ieper huren? Zoek en vind het op www.kamersmetontbijt.be.
Vanuit je vakantiehuis in Ieper kan je volop genieten van de geneugten van een grote stad: een gevarieerd winkelaanbod, volop cafés en restaurants, diverse museau, zoals bijvoorbeeld het Stedelijk Museum, ondergebracht in het Sint-Jansgodshuis, en de stad ademt cultuur met de vele eeuwenoude gebouwen.

Contacteer ons

b en b ieper b en b maastricht bed and breakfast kortrijk belgium hotel damier kortrijk b en b de haan kortrijk belgië jeugdherberg kortrijk b en b antwerpen ontbijten in kortrijk Wevelgem b en b leuven hotel focus kortrijk