b en b ieper
saBBajon.
YOAKE. Untitled Untitled wellness wellness wellness Untitled Untitled Document. Document. YOAKE. YOAKE. Yoake. Document. Document.
Het stijlvol 19e eeuws herenhuis is gelegen aan de mooie groene vesten binnen de stadswallen en werd onlangs omgevormd tot een uniek wellnessconcept, geïnspireerd op de zen-filosofie." Ons exclusief interieur in ingericht volgens de Feng-shui principes zodat je een positieve energie ervaart.
BB BB Vijverhuis Vijverhuis Vakantiewoning Ieper Belgie.
De historische Vestingen van Vauban zijn heden ten dage nog het enige zichtbare gedeelte van de omranding van de oude stad Ieper waarbij de Menen poort en de Rijselpoort nog steeds met elkaar verbonden zijn. Dit gedeelte biedt wandelaars de gelegenheid om te genieten van heel wat groen rondom het centrum van Ieper.
Cocoon Bed Breakfast Ieper.
Welkom in ons stijlvol gerenoveerd burgerhuis, gelegen in het hartje van het historisch centrum te Ieper. Wij verzekeren u een persoonlijk onthaal, advies en hulp om de belangrijkste plaatsen in onze streek te bezoeken. De Grote Markt, de Menenpoort, de Lakenhallen, het station, de meeste musea, de restaurants en de winkels bevinden zich slechts op enkele minuutjes wandelafstand.
Villa Vanilla Bed Breakfast Ieper.
U slaapt in rustige residentiële buurt op amper 2500 meter van de markt van Ieper. De villa is voorzien van 4 slaapkamers, een gezellige woonkamer en een uitgeruste keuken. Wij verwennen u graag met een lekker royaal ontbijt en een huisgemaakt streekmenu.
Bed and breakfast Ieper huren? Zoek en vind het op www.kamersmetontbijt.be.
B B Demi Lune is in het centrum van Ieper gevestigd. Deze accommodatie biedt moderne en kleurrijke kamers met een open architectuur. De markt van Ieper en de Menenpoort zijn te voet in 5 minuten bereikbaar vanaf Demi Lune. Bed and breakfast West-Vlaanderen Ieper.
Bed en Breakfast Fresco-ieper.
aan de rand van de stad, gelegen op wandelafstand van het centrum. Vroeger hebben we ook logement gegeven en hen begeleid bij het uitbouwen van hen carriere namelijk. jonge wielrenners, waaronder Jeremy Hunt en David Millar., die nu nog presteren bij de profs. B B Fresco.
Welkom bij Bed Breakfast De Nacht Wacht te Ieper.
Uiteraard zijn we te boeken via diverse diensten, maar indien u rechtstreeks bij ons boekt trakteren we u met een welkomsdrankje en krijgt u een mooie korting bij een bezoek aan het In Flanders Fields Museum. Rustige ligging in het centrum van Ieper.

Contacteer ons

b en b ieper b en b maastricht bed and breakfast kortrijk belgium hotel damier kortrijk b en b de haan kortrijk belgië jeugdherberg kortrijk b en b antwerpen ontbijten in kortrijk Wevelgem b en b leuven hotel focus kortrijk