hotel damier kortrijk
Hotel Damier op Markt heeft nieuwe eigenaar Kortrijk Het Nieuwsblad.
Eigenares Catherine Debal en algemeen manager Fabian Scheys zijn de nieuwe krachten achter Hotel Damier.vkk Foto: Kris Vanhee. KORTRIJK Het hotel Damier op de Grote Markt is verkocht. De Kortrijkse zakenvrouw Catherine Debal neemt het hotel over en wil er de sfeer van de grote dagen terugbrengen.
Hotel Damier Kortrijk Online Booking Kortrijk.
Hotel Damier Kortrijk. Hotel Damier Kortrijk. Grote Markt 41. Boeking: Boek nu Hotel Damier Kortrijk. Met een eerste vermelding in 1398 en een façade van 1769, is Hotel Damier één van de oudste hotels van Europa en het oudste van België.
Hotel Damier Kortrijk België Kortrijk Booking.com.
PIN Hotel Damier Kortrijk behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Hotel Damier Kortrijk behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Bekijk beschikbaarheid De kleine lettertjes.
Hotel Damier Kortrijk Secure Reservations.
2.Prijzen en beschikbaarheid. Hotel Damier Kortrijk Grote Markt 41 8500 Kortrijk Belgie Kaart. Tel: 32 56 22 15 47 Fax: 32 56 22 86 31 contact opnemen e-mail. Hotel Damier is een uniek hotel met een beroemd verleden legendarisch sinds 1398!
Hotel Damier/Café Damier Kortrijk.
UiT in Kortrijk. Hotel Damier/Café Damier. Hotel Damier/Café Damier. 32 0 56 22 15 47. 32 0 56 22 86 31. 65 kamers, gratis WIFI en minibar, ontbijtbuffet, private parking. Restaurant Damier: creatieve keuken met regionale topproducten, gecombineerd met smaken van over de hele wereld.
Hotel Damier Kortrijk, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Hogeschool West-Vlaanderen TU. Hotels in de buurt van Katholieke Universiteit Leuven, Campus Kortrijk. Alle restaurants in Kortrijk. Restaurants in de buurt van Hotel Damier. Alle dingen om te doen in Kortrijk. Activiteiten in de omgeving van Hotel Damier.

Contacteer ons

b en b ieper b en b maastricht bed and breakfast kortrijk belgium hotel damier kortrijk b en b de haan kortrijk belgië jeugdherberg kortrijk b en b antwerpen ontbijten in kortrijk Wevelgem b en b leuven hotel focus kortrijk