hotel damier kortrijk
Familiaal Hotel Damier in het centrum van Kortrijk Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Hotel Damier opende in 2017 een nieuwe hotelvleugel met 15 executive rooms. Oudste hotel van België, 7e oudste hotel van Europa. Gastronomie en gezelligheid in restaurant en brasserie Damier. Eigen high-end cocktailbar Sprezza. Adres: GROTE MARKT 41, 8500 Kortrijk Kortrijk.
Hotel Damier Kortrijk Kortrijk ViaMichelin: informatie en online reserveren.
Het ligt aan de Grote Markt in Kortrijk en biedt gratis WiFi en privé-parkeergelegenheid tegen een toeslag. De privé-parkeergelegenheid bevindt zich op slechts 2 minuten te voet van het hotel. Alle 65 kamers van Hotel Damier Kortrijk hebben een flatscreen-tv, een iPad met hotel en roomservice-informatie en een eigen badkamer.
Hotel Damier/Café Damier Kortrijk.
UiT in Kortrijk. Hotel Damier/Café Damier. Hotel Damier/Café Damier. 32 0 56 22 15 47. 32 0 56 22 86 31. 65 kamers, gratis WIFI en minibar, ontbijtbuffet, private parking. Restaurant Damier: creatieve keuken met regionale topproducten, gecombineerd met smaken van over de hele wereld.
Eten in een historisch hotel in Kortrijk.
Maar Yvan Vindevogel is een man met een plan. Niet alleen wil hij de rijke historie van het hotel Damier in Kortrijk laten herleven, hij wil ook van het restaurant een plek maken waar niet alleen hotelgasten naartoe komen. Daartoe plukte hij in Table d'Amis, het beste restaurant van Kortrijk en omgeving, de jonge souschef weg, Martijn Defauw 26.
Hotel Damier, hotels in Kortrijk, Kortrijk, BEL Expedia.be.
Hotels in West-Vlaanderen. Hotel Damier, West-Vlaanderen Hotel Damier, West-Vlaanderen, huidige pagina. 4.0 van 5.0. Kaart Grote Markt 41 Kortrijk 8500 België 32 02 2008519 Meer info. Als je liever wilt spreken met een vertegenwoordiger van Expedia.be, kun je ons bellen van maandag tot zaterdag van 09 tot 21 uur en op zon en feestdagen van 10 tot 21 uur.
Uitbreiding hotel Damier Kortrijk Govaere bouwonderneming.
Home Pers Uitbreiding hotel Damier Kortrijk. Uitbreiding hotel Damier Kortrijk. We komen met Govaere N.V. regelmatig in de pers. Veelal zijn dit publicaties in gespecialiseerde bouwtijdschriften. Het artikel over Hotel Damier verscheen in het vakmagazine Op de werf, het eerste nr.
Damier, Kortrijk PocketResto.
Restaurant Damier, Kortrijk. Grote Markt 41. Toon de ligging. 056 22 15 47. Hier logeren hotel Damier. Hier logeren hotel Damier. Comfort: 3 vorken. Damier in de media. Verschenen in eigen redactie op 18 02 2016. Restaurant Damier onderging een grondige make-over en heropende in januari 2016 in een volledig nieuw interieur.
Het" wordt de beste cocktailbar van België" Kortrijk Regio HLN.
Sprezza hoeft daar zeker niet voor onder te doen. Het wordt tijd dat de mensen niet van Kortrijk naar Gent gaan, maar van Gent naar Kortrijk komen om een mooie avond te beleven in een exclusieve bar. Zo treedt er op vrijdag en zaterdagavond ook een dj op in Sprezza. En er zullen in Sprezza regelmatig internationale wedstrijden zijn met bartenders. Verder zal je er vanaf januari kunnen eten, volgens het principe van sharing dinner. En vanaf de zomer van 2018 krijgt de zaak een terras op de Graanmarkt. Ik geef nog mee dat bedrijven de bar kunnen huren. Sprezza kan tot 40 gasten tegelijk aan, stelt Catherine Debal. Voor alle duidelijkheidde: bar serveert ook bier zoals een Stella en speciaalbieren van de Anzegemse brouwerij t Verzet. Sprezza zit op de Graanmarkt naast het pand waar vroeger De Kaashalle zat. Hotel Damier investeerde er ook in vijftien extra kamers.

Contacteer ons

b en b ieper b en b maastricht bed and breakfast kortrijk belgium hotel damier kortrijk b en b de haan kortrijk belgië jeugdherberg kortrijk b en b antwerpen ontbijten in kortrijk Wevelgem b en b leuven hotel focus kortrijk