jeugdherberg kortrijk
Nieuwe jeugdherberg geopend in Kortrijk Reizen KnackWeekend.be.
Plan van nieuwe jeugdherberg in Kortrijk. Jeugdherberg Groeninghe is een nieuwbouw op de bestaande site in de Passionistenlaan in Kortrijk. Er werd 51, miljoen euro geïnvesteerd om de vorige jeugdherberg, die sterk verouderd was, slechts over elementaire sanitaire voorzieningen beschikte op de kamers en maar 96 bedden telde, te vervangen.
Jeugdherberg Groeninghe Toerisme Kortrijk.
Criteria fijne adressen. Boek een overnachting. Overnachting vanaf 20.40, lakens en ontbijt ingegrepen. 32056 98 06 92. DO NOT REMOVE THIS FOOTER. Ingediend door admin op vr, 06/09/2017 1718.: Begijnhofpark Parking Houtmarkt. 32056 27 78 40. 01 mei tot 30 september.
Hostel Groeninghe België Kortrijk Booking.com.
Hostel Groeninghe ligt in Kortrijk, op 21, km van Kortrijk Xpo. Het beschikt over een gedeelde lounge en een bar. De accommodatie bevindt zich op 900 meter van de Grote Markt en op 1 km van het stadhuis van Kortrijk.
Kortrijk Groeninghe Hostel Kortrijk, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Hotels in Kortrijk. BB's' in Kortrijk. Vluchten naar Kortrijk. Restaurants in Kortrijk. Wat te doen in Kortrijk. Foto's' van Kortrijk. Kaart van Kortrijk. Alle Kortrijk hotels. Hoteldeals voor Kortrijk. Lastminutehotels in Kortrijk. Hotels in de buurt van Kortrijk Groeninghe Hostel.
Jeugdherberg Groeninghe" Kortrijk.
Groeninghe Jeugdherbergen, 23 unieke locaties in Vlaanderen.
Kortrijk Designparel in de Westhoek. Kortrijk is een stad van uitersten. De musea en het rijke stadsverleden vermengen zich naadloos met het hedendaagse Kortrijk, dat op modern design inzet. Denk maar aan de internationale designbeurs Biennale Interieur en de nieuwe architecturale parels die er verrijzen.

Contacteer ons

b en b ieper b en b maastricht bed and breakfast kortrijk belgium hotel damier kortrijk b en b de haan kortrijk belgië jeugdherberg kortrijk b en b antwerpen ontbijten in kortrijk Wevelgem b en b leuven hotel focus kortrijk