jeugdherberg kortrijk
Kortrijk Groeninghe Hostel Kortrijk, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Kortrijk Groeninghe Hostel. Zakenhotels in Kortrijk. Sparesorts in Kortrijk. Romantische hotels in Kortrijk. De beste familiehotels in Kortrijk. 4-sterren hotels in Kortrijk. 3-sterren hotels in Kortrijk. Kortrijk Hotels huisdieren toegestaan. Kortrijk Hotels met een zwembad.
Nieuwe jeugdherberg geopend in Kortrijk Reizen Knack Weekend.be.
Plan van nieuwe jeugdherberg in Kortrijk. Jeugdherberg Groeninghe is een nieuwbouw op de bestaande site in de Passionistenlaan in Kortrijk. Er werd 51, miljoen euro geïnvesteerd om de vorige jeugdherberg, die sterk verouderd was, slechts over elementaire sanitaire voorzieningen beschikte op de kamers en maar 96 bedden telde, te vervangen.
Hostel Groeninghe Westtoer.
Iedere kamer heeft een eigen toilet, lavabo en douche. Daarnaast zijn er ook twee vergaderzalen, een backpackerskeuken, een selfservice restaurant, bar en lounge. Bagageopslag, ontbijt en Wi-Fi worden gratis aangeboden. Het hostel ligt op wandelafstand van het station en de Veemarkt.
Jeugdherbergen, 23 unieke locaties in Vlaanderen.
Zoek en Boek. Plan je een meerdaagse schoolreis, projectweek of GWP met je klas? Ontdek de jeugdherberg die het best bij jouw groep past. Alle info voor scholen. Op zoek naar een plezant én betaalbaar alternatief voor het hele gezin?
Jeugdherberg Groeninghe" Kortrijk.
Hostel Groeninghe België Kortrijk Booking.com.
We hebben accommodaties zoals Hostel Groeninghe gevonden die andere gasten goed vonden. ibis Styles Kortrijk Expo. ibis Styles Kortrijk Expo" Ibis Styles Kortrijk Expo ligt op slechts 5 minuten wandelen van de Xpo-hallen van Kortrijk en beschikt over moderne kamers en suites met een flatscreen-tv en gratis WiFi.
Groeninghe jeugdherberg Kortrijk.
Kortrijk Designparel in de Westhoek. Kortrijk is een stad van uitersten. De musea en het rijke stadsverleden vermengen zich naadloos met het hedendaagse Kortrijk, dat op modern design inzet. Denk maar aan de internationale designbeurs Biennale Interieur en de nieuwe architecturale parels die er verrijzen.

Contacteer ons

b en b ieper b en b maastricht bed and breakfast kortrijk belgium hotel damier kortrijk b en b de haan kortrijk belgië jeugdherberg kortrijk b en b antwerpen ontbijten in kortrijk Wevelgem b en b leuven hotel focus kortrijk