ontbijten in kortrijk
Restaurant Nata Kortrijk.
Met zn centrale ligging te Kortrijk op de Grote Markt, is bistro Nata de ideale plek voor je afspraken: zowel zakelijke als onder vrienden, tijdens de shopping of na een stadsbezoek. In de zomer is ons zuiderterras hierbij dan ook een echte trekpleister.
Home.
Voor de meer cultuurgetinte uitstappen raden we u zeker enkele belangrijke musea aan in de streek waaronder het Broelmuseum met een collectie opgebouwd rond het werk van Kortrijkse kunstenaars, een heel interessant Vlasmuseum de evolutie van de vlasteelt-bewerking, en verwerking en niet te vergeten; Kortrijk 1302 een multimediaal museum die zich bevindt in de Groeningeabdij.
Ontbijt D-Hotel.
Mits reservatie, is ontbijten in d-hotel mogelijk voor niet-hotelgasten. Reserveren kan op het nummer 32 056 21 21 00. Prijs ontbijt: 1750, euro pp. Ontdek hier onze arrangementen. De D-Hotel Cadeaubon! d-hotel abdijmolenweg 1 8510 marke kortrijk tel. 32 56 21 21 00 fax 32 56 20 30 01 mail: info@d-hotel.be.
Parkhotel Kortrijk, luxe hotel met bistro wellness.
Kaffée.
Viva Sara Kaffée Kortrijk. Viva Sara Kaffée Kortrijk is het eerste authentieke Kaffée van Viva Sara. In 2012 werd het Kortrijks koffiehuis, de voorloper van het Viva Sara Kaffée, omgedoopt tot het huidige concept. De vestiging verhuisde toen ook naar de Grote Markt.
Beste Ontbijt en brunch in Kortrijk, West-Vlaanderen Yelp.
Als je een laptop of tablet gebruikt, kan het helpen om die te verplaatsen en het opnieuw te proberen of zoek in plaats daarvan naar een stad, plaats of adres. Airconditioning en verwarming. Schrijf een review. Alles voor je huis. Schrijf een review. Beste Ontbijt en brunch in Kortrijk, West-Vlaanderen.
Ontbijt aan huis Kortrijk e-casa Home.
Hetzij bij u thuis, hetzij in een feestzaaltje of op uw werk, met een e-casa ontbijt begint iedereen de dag met een glimlach. Valentijn, vaderdag, huwelijk, verjaardag, er is altijd een reden om iemand te verrassen. De e-casa ontbijtmanden worden geleverd in de regio groot Kortrijk en omstreken.
Ontbijt Kortrijk goudengids.be.
Bellegemplaats 16, 8510 Bellegem Kortrijk. 17 Dharma Bed Breakfast. Groeningestraat 18, 8500 Kortrijk. 18 Cozijns Linda. Groeningestraat 18, 8500 Kortrijk. 19 Duivels Paterke. Harelbeeksestraat 29, 8500 Kortrijk. 20 B B Germana Tack. Overleiestraat 14, 8500 Kortrijk. Diet in the Box.

Contacteer ons

b en b ieper b en b maastricht bed and breakfast kortrijk belgium hotel damier kortrijk b en b de haan kortrijk belgië jeugdherberg kortrijk b en b antwerpen ontbijten in kortrijk Wevelgem b en b leuven hotel focus kortrijk