ontbijten in kortrijk
Kaffée.
Viva Sara Kaffée Kortrijk. Viva Sara Kaffée Kortrijk is het eerste authentieke Kaffée van Viva Sara. In 2012 werd het Kortrijks koffiehuis, de voorloper van het Viva Sara Kaffée, omgedoopt tot het huidige concept. De vestiging verhuisde toen ook naar de Grote Markt.
Kaffee Renée.
Onze huiswijnen, enkele biertjes en cava. T O56 / 21 08 75. maandag tot zaterdag. 900: u tot 1830: u. zon en feestdagen. 900: u tot 1830: u. Onze thee, servies en chocolade vind je ook in onze winkel aan de overkant!
Welkom bij Square Hotel, thuis in Kortrijk.
Thuis in het Square Hotel in Kortrijk. Het Square hotel ligt op een boogscheut van hotel Messeyne en is perfect voor zakenmensen en families die op zoek zijn naar comfort en efficiëntie in een modern kader. U kunt er ontbijten tot de middag en vindt er vergaderruimtes voorzien van alle faciliteiten.
Ontbijt Kortrijk goudengids.be.
6 MESSEYNE HOTEL. Groeningestraat 17, 8500 Kortrijk. 7 RESTO SELEN. Meensesteenweg 199, 8501 Bissegem Kortrijk. Dinsdag 1200: 2230.: 8 Ter Biest. Lauwbergstraat 237, 8930 Lauwe Menen. Diet in the Box. Bezoek onze webpagina. 9 Lucaty Restaurant. Aelbekesteenweg 406, 7700 Moeskroen.
Parkhotel: hotel met bistro, bar en wellness in Kortrijk.
Alle hotelklanten kunnen gratis gebruikmaken van alle wellness faciliteiten op de begane grond van de wellness Avenue. Het binnenzwembad en de fitness zijn geopend van 07u30 tot 22u00 en u kan steeds ontspannen in het stoombad en sauna vanaf 17u00 tot 22u00.
Café Tartine.
Pure smaken en dagverse produkten.DAT PROEF JE! Bij ons kan je terecht voor een lekkere start van de dag, verrassende lunch, verfrissende apero's' of zomaar een lekker hapje of drankje op een unieke ligging in het historische stadscentrum van Kortrijk. Als bonus, een panoramisch zicht op de 2 gezelligste pleintjes van de stad. Montmartre ten top! width width width width width width width width width width width width width width width width width width width width width width width width width width width width. Ontbijten kan enkel op reservatie!
De 10 beste ontbijtrestaurants in Kortrijk TripAdvisor.
De beste Hamburgers in Kortrijk. De beste Tapas in Kortrijk. De beste Spareribs in Kortrijk. De beste Garnaal in Kortrijk. Restaurants voor lunches in Kortrijk. Bakkerijen in Kortrijk. Kindvriendelijke restaurants in Kortrijk. Koffie en thee in Kortrijk. Nagerechten in Kortrijk.

Contacteer ons

b en b ieper b en b maastricht bed and breakfast kortrijk belgium hotel damier kortrijk b en b de haan kortrijk belgië jeugdherberg kortrijk b en b antwerpen ontbijten in kortrijk Wevelgem b en b leuven hotel focus kortrijk