b en b
Bed and breakfast Belgische Ardennen La cour de Grandmenil.
Onze parking voor en achteraan is voorzien van camerabewaking. Je kunt bij ons overnachten en genieten van de rust van de Ardennen en de prachtige omgeving van ons huis. Wandelen door bossen, fietsen in de heuvels, vergezichten, pittoreske dorpjes en culinair genieten, alles is mogelijk vanuit onze bed and breakfast.
Openings en uitbatingsvoorwaarden voor bed and breakfasts toerisme vlaanderen.
Je volledige gastenkamerexploitatie telt maximaal 32 slaapplaatsen, verspreid over hoogstens 15 kamers. En je voorziet minstens één ruimte waarin contact tussen de gasten en de gastheer mogelijk is. Ofwel bied je het ontbijt aan in een gemeenschappelijke ruimte met voldoende tafels en zitplaatsen, ofwel plaats je een tafel en stoelen in elke gastenkamer.
Bed and breakfast Belgische kust huren? Zoek en vind het op www.kamersmetontbijt.be.
Bed and breakfast Belgische kust De Haan. B B YACA is rustig gelegen in een villawijk op n der mooiste locaties in Klemskerke-De Haan. U waant er zich in het zuiden van Frankrijk wegens de Middellandse zeetype-bouwstijl. Op 20 minuten wandelafstand van het centrum en de zee.
Bed and Breakfast Chambre d'hôtes' Les Secrets de la Vie Celles.
Een groots project dat, met veel zwoegen en zweten, nu uiteindelijk het daglicht heeft gezien, en dat hij de komende jaren steeds verder zal uitbouwen, steeds met de aantekeningen van Sandra in gedachte, en ter nagedachtenis van deze uitzonderlijke vriendin, die te vroeg is heengegaan.
BB Les Moineaux, prettige Bed and Breakfast aan de Ourthe ArdennenLes Moineaux.
Je bent van harte welkom in onze bed and breakfast om te genieten van de rust, ruimte, gezelligheid en comfort in alle eenvoud! B B Les Moineaux heeft.: vier gastenkamers bed and breakfast. twee inpandige appartementen voor 2 en 4 personen.
Bed and Breakfast Limburg, Bed en Breakfast Belgie, Gastenverblijf Limburg.
Niet geldig voor reeds gedane boekingen en andere acties. Stijlvol ove rn achten in B elgisch Limburg. Wij hete n U van harte welkom bij Huyze Max. Huyze Max is gelegen in het Maasland, in Lanklaar, een deelgemeente van Dilsen-Stokkem.
Beste Bed and Breakfast BB's' in België Nederland Frankrijk Duitsland Italië Vakantie bij Belgen en Nederlanders.
Enkel nog uw favoriete bestemming uitkiezen, even contact nemen, en het aftellen naar een heerlijke vakantie kan beginnen! Waarom staat een BB in dit overzicht? Beste Bed Breakfast criteria. Een Bed and Breakfast wordt principieel alleen op uitnodiging opgenomen in de lijst.
Home Bed Breakfast Gids guesthouses gastenkamers Chambre d hotes.
Bed breakfasts, chambres d'hôtes, charmehotels en meer. Bent u op zoek naar een Bed Breakfast aan zee. zoekt u fietsvriendelijke logies in Limburg, een weekendje in een BB in Brugge of zoekt u een Bed and Breakfast in de Ardennen?

Contacteer ons

b&b site B b en b b and b ardennen kortrijk hotel kortrijk restaurant kortrijk park hotel kortrijk b en b aan de kust kortrijk hotel wellness kortrijk