b&b site
Bed and Breakfast Mechelen BB De Lachende Engel.
Een van de mooiste Bed en Breakfast in Mechelen is van gastvrouw Rita van de Ven. Bed and Breakfast in Mechelen. Het grote voordeel van Mechelen is de zeer centrale ligging in Vlaanderen met Antwerpen, Brussel en Leuven op slechts 20 minuten rijden met de trein.
BB Smokkelmolen in Limburg op 5 km van Maastricht.
De Smokkelmolen is een luxe Bed and Breakfast in een 500 jaar oude watermolen op de grens van Belgiƫ en de stad Maastricht in het dorpje Kanne. Kanne is gelegen in een groene oase van rust, de vallei van de Jeker.
Jan Bol BB Bed and Breakfast Mechelen.
U zou JavaScript moeten activeren, zodat u onze site optimaal kan bekijken. Gelieve JavaScript te activeren of uw browser te updaten naar een nieuwere versie. van harte welkom. Aan de overkant van de Dijle, op amper 5 minuten van het historisch centrum en dichtbij de nekkerhallen en het natuurreservaat Mechels Broek, bevinden zich 2 rustige gastenkamers op het gelijkvloers van een voormalige meubelfabriek, dat nu omgetoverd is door een jong en dynamisch koppel tot een gezinswoning, een bed and breakfast en een showroom van Lyon Healy harpen.
BB Riche Terre home BB Riche Terre Brugge Bruges.
De Familie Christiaens staat garant voor een deugddoend en romantisch verblijf waarbij de familiale gastvrijheid van groot belang is. Tot de mogelijkheden zullen behoren wandelen, fietsen, paardrijden en golfen. Wij heten u van harte welkom! Bed and Breakfast. Marc Christiaens Bruggesteenweg 38, 8340 Sijsele-Damme, Belgie.
BB Palingsgat.
De reacties van vrienden en. familie waren unaniem, dit moeten jullie verhuren als B B. Na wat wikken en wegen., besloten we om op 1 januari 2014 van start te gaan met Bed Breakfast Palingsgat. Welkom op de website van Bed Breakfast Palingsgat.
Bed and Breakfast Antares logies Verken Brugge in haar puurste vorm.
Wij, Bart Ann, heten u van harte welkom in onze Bed Breakfast Antares in Brugge. Met plezier ontvangen wij U in onze eigentijdse nieuwbouwwoning in Sint-Andries. Drie knusse kamers werden zo ingericht dat u er zich onmiddellijk thuis zult voelen.
Bed and breakfast Huyze Elimonica Oostende.
We verwelkomen u graag binnenkort in onze sfeervolle BB op wandel-afstand ca. 300 m van zee en strand. BB Huyze Elimonica Euphrosina Beernaertstraat 39, 8400 Oostende info@elimonica.be tel 32 0479 67 07 09 of 32 0475 91 56 95 webdesign: geeforce fotografie: Claude Smekens.
BB Halewijn Bed Breakfast Drongen / Gent.
Welkom in onze gezellige Bed Breakfast Halewijn. Wij bieden u een betaalbaar verblijf in een mooie landelijk gelegen omgeving, dicht bij de historische stad Gent. In de gezamenlijke leefruimte kan u ontbijten of vertoeven voor de gezellige haard. Als het weer het toelaat kan u ontbijten in de tuin met overdekt terras.

Contacteer ons

b&b site B b en b b and b ardennen kortrijk hotel kortrijk restaurant kortrijk park hotel kortrijk b en b aan de kust kortrijk hotel wellness kortrijk