b&b site
Untitled Document. Bed and Breakfast Le Renard Dormant. Untitled Document.
Bij onze Bed Breakfast hebben we ook een logeerhuis voor kinderen met een beperking: Vakantie bij de Vos. Kinderen met een lichamelijke of verstandelijke beperking, die geen verpleegkundige zorg nodig hebben, kunnen bij ons een weekend, week of aantal dagen op vakantie komen.
Home Abalona Luxe Bed and Breakfast Sleep Vines Shuttle.
Abalona is een LUXE bed and breakfast opgericht in 2011. De uitstraling van een modern hotel met de persoonlijke aandacht van een BB. CENTRALE ligging tussen Gent, Antwerpen en Brussel. 13 stijlvolle kamers met king size bedden, wifi, airco, bureau, DESIGN badkamers.
Bed Breakfast Castel t Haantje www.castelthaantje.be.
Castel t Haantje. Hartelijk welkom op de site van bb Castel t Haantje. BB Castel t Haantje is gelegen in het landelijke Doomkerke in een park van 15ha, aan de rand van het natuurgebied Bulskampveld met zijn vele wandel en fietsroutes.
bb de meidoorn in de moeren.
3 nachten, inclusief ontbijt 219. Deze aanbieding is enkel geldig op weekdagen, een toeslag van 15/nacht/persoon met verblijf op vrijdag/zaterdag/zondag, alle schoolvakanties en feestdagen. Om de beschikbaarheden te vernemen kan U deze zien op de site, of via telefoon op 32468126521.
Welkom op de website van Bed Breakfast t Solveldje. Welkom op de website van Bed Breakfast t Solveldje.
Bed Breakfast gelegen in het hart van Bilzen. Diverse arrangementen beschikbaar. Maak je verblijf onvergetelijk door de vele arrangementen en bezienswaardigheden in de buurt. Een uniek klank en lichtspektakel op het domein van Alden Biesen doorheen 800 jaar geschiedenis. Klik hier voor meer info.
Soetemin Lier Schollebeekstraat4.
BB Soetemin is een Bed-and-Breakfast met een gezellige familiale sfeer aan de rand van Lier. Onze ligging is ideaal voor zowel de recreatieve toeristen als de zakenlui. De moderne en luxueuze inrichting van ons nieuw slaapcomplex heeft voor ieder wat wils.
Bed Breakfast Bij t Fort.
Bed Breakfast Bij t Fort in Steendorp. Welkom in het land van melk en honing! Onze BB Bij t Fort is gelegen in Steendorp, een deelgemeente van Temse. Met de fiets kunt u de prachtige Schelde en Rupelstreek leren kennen, zeker in combinatie met de verschillende veerdiensten.
Bed Breakfast Gent.
De 2de verdieping is voorbehouden voor de gasten en bestaat uit twee slaapkamers 1 met een dubbel bed en 1 met 2 enkele bedden, een badkamer en een groot zonneterras. Beide kamers geven uit op groen. Een uitgebreid ontbijt wordt opgediend in de living.

Contacteer ons

b&b site B b en b b and b ardennen kortrijk hotel kortrijk restaurant kortrijk park hotel kortrijk b en b aan de kust kortrijk hotel wellness kortrijk