kortrijk hotel
Welkom bij Hotel Messeyne, in het hart van Kortrijk.
In het centrum van Kortrijk ligt Hotel Messeyne, een elegant familiehotel op vijf minuten van de Grote Markt. Zowel voor zakelijke verblijven als gezinsvakanties is dit een ideale uitvalsbasis, op wandelafstand van alle Kortrijkse bezienswaardigheden en op slechts 5 kilometer van Kortrijk Xpo.
d-hotel Kortrijk 4 Kortrijk, België. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
compleet relaxen en de batterijen opladen! App Store Available on the. Home Weekend België Weekend Vlaanderen Weekend West-Vlaanderen Weekend Kortrijk d-hotel Kortrijk. 7.5/10 op 28 beoordelingen. 4 aanbiedingen vanaf 109 voor 2. over het hotel aanbiedingen beoordelingen faciliteiten en voorwaarden locatie.
Hotel BellXpo Kortrijk.
Dankzij zijn gunstige ligging is Hotel Bell Expo de ideale uitvalbasis voor tal van uitstapjes zowel in de heel nabije omgeving als iets verderaf. Zowel op zakelijk, sportief, wetenschappelijk als toeristisch vlak heeft Kortrijk en omstreken dan ook heel wat te bieden.
Hotel Damier/Café Damier Kortrijk.
UiT in Kortrijk. Hotel Damier/Café Damier. Hotel Damier/Café Damier. 32 0 56 22 15 47. 32 0 56 22 86 31. 65 kamers, gratis WIFI en minibar, ontbijtbuffet, private parking. Restaurant Damier: creatieve keuken met regionale topproducten, gecombineerd met smaken van over de hele wereld.
Goedkope hotels in Kortrijk Beste promo's.'
We maken het eenvoudig om een hotel in Kortrijk te vinden die perfect bij je past. Of je nu op zoek bent naar een chique plek of een handig hotel voor de volgende zakenreis, wij hebben de juiste hotel arrangementen in Kortrijk voor je.
Parkhotel Kortrijk, luxe hotel met bistro wellness.
d-hotel Kortrijk TravelBird.
Kijk voor de actuele openingsuren van de wellness op de website van d-mixx. In een groene, residentiële wijk van Kortrijk ligt het prachtige d-hotel met uitgebreide wellness d-mixx naast de molen. Op 3 km van het hotel vind je het gezellige centrum van Kortrijk.
Hotels Toerisme Kortrijk.
Hotel Damier bevindt zich op de Grote Markt in Kortrijk. Het hotel beschikt over 65 kamers. Eind september 2017 opende hotel Damier een nieuwe vleugel met 15 stille Deluxe kamers. Op de benedenverdieping vindt u de high end cocktailbar Sprezza.

Contacteer ons

b&b site B b en b b and b ardennen kortrijk hotel kortrijk restaurant kortrijk park hotel kortrijk b en b aan de kust kortrijk hotel wellness kortrijk