kortrijk hotel
D-Hotel.
Unique design hotel in Kortrijk. d-hotel is a unique marriage between a historical site and a new futuristic design. On the site of d-hotel, you find an authentic and protected windmill from 1841 as well as a protected inner farmhouse square.
Bed and Breakfast BB Charme Hotels in Kortrijk!
Gasthof Te Cathem. Te Cathem biedt een verrassend en uitnodigende verblijf aan in een rustig landelijke hoeve. Hotel Ter Gracht nabij Kortrijk bevindt zich een groene omgeving. Ter Gracht is een familiehotel. Hotel Ter Gracht nabij Kortrijk bevindt zich een groene omgeving.
Welkom bij Hotel Messeyne, in het hart van Kortrijk.
In het centrum van Kortrijk ligt Hotel Messeyne, een elegant familiehotel op vijf minuten van de Grote Markt. Zowel voor zakelijke verblijven als gezinsvakanties is dit een ideale uitvalsbasis, op wandelafstand van alle Kortrijkse bezienswaardigheden en op slechts 5 kilometer van Kortrijk Xpo.
Hotel Damier Kortrijk Projecten B2Ai Human Centered Architecture.
Hotel Damier Kortrijk. Architectenbureau B2Ai ontwierp de nieuwbouw en zocht daarbij in organisatie en vorm naar een ontwerp dat kan aansluiten bij de waardigheid van het monument met rococogevel uit 1769. Het nieuwe gebouw staat haaks op het bestaande hotel en geeft uit op de Graanmarkt, waar het een groot gat opvult en de straatwand terug vervolledigt.
Hotel Broel failliet verklaard Kortrijk Regio HLN.
Kortrijk Hotel Broel in Kortrijk is failliet verklaard. Onenigheid tussen de eigenaar van het gebouw aan de Broelkaai en de Nederlandse keten Sandton Hotels, die het pand in erfpacht had, leidde uiteindelijk tot het faillissement. De 30 personeelsleden van het Kortrijkse hotel zijn hun job kwijt.
Reserveer uw verblijf.
hotel-vacatures in Kortrijk maart 2019 Indeed.com.
View all Kortrijk jobs. Voor ons wellbeing center spa, restaurant voor de wellness en de hotelgasten, kookatelier, seminarie en vergaderzalen én hotel hebben we nog een leuke. My Flexi-job 30 dagen geleden vacature opslaan meer. View all Kortrijk jobs. Flexijob masseurs/masseuses nieuw.
hotelmanagement VIVES.
Mail Lode Vanwildemeersch op email protected Inschrijven Download brochure. Zoek je opleiding. VIVES op afstand. Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. Leave this field blank. Of volg ons op.: T 32 56 26 41 60 Kortrijk.

Contacteer ons

b&b site B b en b b and b ardennen kortrijk hotel kortrijk restaurant kortrijk park hotel kortrijk b en b aan de kust kortrijk hotel wellness kortrijk