kortrijk
Designregio Kortrijk Home.
Designregio Kortrijk is het platform voor creativiteit, innovatie en ondernemerschap van de regio Kortrijk. We organiseren projecten die creativiteit, innovatie en ondernemerschap stimuleren, inspireren met goede praktijken en connecteren een netwerk van bedrijven, ontwerpers, onderwijs en publieke ruimte. Designregio Kortrijk is een platform voor resultaten van geïnspireerd ondernemerschap.
Kortrijk.
Het filiaal bevindt zich op minder dan 10 minuten van de E17, de E403 en het centrum van Kortrijk. Het team in ons filiaal van Kortrijk heeft jaren ervaring en bestaat uit specialisten inzake industrie, installatie, verlichting, kabel, huishoud en HVAC.
Kortrijk Wikipedia.
Supporters KV Kortrijk in vak I van het Guldensporenstadion. Kortrijk heeft drie voetbalclubs bij de KBVB. De oudste en succesvolste club is KV Kortrijk fusie tussen het vroegere Kortrijk Sport rood/geel en Stade Kortrijk wit/paars, dat in de hoogste nationale afdeling speelt.
Kortrijk Oxfam-Wereldwinkels.
Vrijdag 930: 1830.: Zaterdag 930: 1800.: Oxfam-Wereldwinkel Kortrijk vzw. Groeningelaan 12, 8500 Kortrijk. IBAN BE54 0010 2943 1997. Wat is het? Winkels en producten. Zoek een winkel. Bekijk ons gamma. Missie en visie. Vrijwilligers / Extranet. Realisatie Oxfam-Wereldwinkels / XIO.
Texture.
Expo in BUBOX Kortrijk. All about me. Tom Van der Borght. Rudolf, het rendier. Dag Van de Wetenschap. Vlas in de ruimte. Lezing over lijnzaad en andere olie. Vier je verjaardag in Texture. TEXTURE MUSEUM OVER LEIE EN VLAS. Noordstraat 28, 8500 Kortrijk.
Kortrijk HLN.
Kortrijk PitPoint, internationaal leverancier van schone brandstoffen, krijgt voet aan de grond in Kortrijk, waar klanten voortaan CNG of onder druk. Patri-Art in Patria. Kortrijk Op initiatief van Perskring Kortrijk vindt in de Patria, Grote Markt 19 in Kortrijk, vanaf 14 september de artistieke manifestatie Patri-Art plaats.
Kunstencentrum BUDA.
Daarvoor bouwt kunstencentrum BUDA het stadsdeel Buda mee uit tot een vruchtbare plek voor kunstenaars en tot een kruispunt voor creatieve, ondernemende personen/ organisaties en een divers publiek. Neem contact op met ons. Kunstencentrum BUDA Kapucijnenstraat 10 8500 Kortrijk Tel 32 56 22 10 01 info@budakortrijk.be.
Groeninghe jeugdherberg Kortrijk.
Kortrijk Designparel in de Westhoek. Kortrijk is een stad van uitersten. De musea en het rijke stadsverleden vermengen zich naadloos met het hedendaagse Kortrijk, dat op modern design inzet. Denk maar aan de internationale designbeurs Biennale Interieur en de nieuwe architecturale parels die er verrijzen.

Contacteer ons

b&b site B b en b b and b ardennen kortrijk hotel kortrijk restaurant kortrijk park hotel kortrijk b en b aan de kust kortrijk hotel wellness kortrijk