park hotel kortrijk
Parkhotel biedt eerste ondergrondse parking Kortrijk Het Nieuwsblad.
De realisatie van het ondergrondse gedeelte een extra kost van 15, miljoen euro was niet gepland bij de bouw van het nieuwe hotel. Maar aangezien er in de toekomst parkeerplaatsen aan het station verdwijnen, hebben we de knoop doorgehakt, zegt zaakvoerder Luc Vandewalle. De investering moet later een meerwaarde betekenen. Met het vernieuwde Parkhotel zal Kortrijk in 2013 in totaal zevenhonderd hotelbedden tellen.
Center Hotel: 3 Star hotel in Kortrijk Belgium.
Wellness Avenue.
Welkom bij Square Hotel, thuis in Kortrijk.
Boek een kamer Contact ligging. Thuis in het Square Hotel in Kortrijk. Het Square hotel ligt op een boogscheut van hotel Messeyne en is perfect voor zakenmensen en families die op zoek zijn naar comfort en efficiƫntie in een modern kader.
Parkhotel Kortrijk Hotel RouteYou.
Verder kun je heerlijk ontspannen in de jacuzzi van het hotel, sauna of stoombad. Faciliteiten: televisie, airconditioning, kinderbed beschikbaar, roken toegelaten, restaurant, bar, lift, internet, huisdieren toegelaten, bancontact, visa, american express, diners club, master card, sauna. Contactgegevens: Parkhotel Stationsplein 2, 8500 Kortrijk Tel: 32 56 22 03 03 Fax: 32 56 22 14 02 E-Mail: info.parkhotel@parkhotel.be Web: www.parkhotel.be Richtprijzen: persoon/nacht 2 personen ontbijt: 59-64 euro persoon/nacht single ontbijt: 102-112 euro.
Parkhotel, Parkhotel, Parkhotel, Kortrijk Kortrijk Kortrijk Tel: Tel: Tel: 056220. 056220. 056220. Hotels Hotels Hotels goudengids.be. goudengids.be. goudengids.be.
hotel gelegen vlakbij het station in kortrijk. het hotel heeft een zeer krachtige uitstraling door zijn oude karakter, maar door renovatie is dit een heel hedendaags hotel. moderne kamers met verzorgde interieurs en badkamers. vriendelijk en behulpzaam personeel lijkt vanzelfsprekend en dit is ook zo.
Ondergrondse parking voor Parkhotel Kortrijk De Standaard.
Niet te missen. Ondergrondse parking voor Parkhotel. 28 mei 2010 om 0000: uur vkk. Het Parkhotel van Kortrijk, vlakbij het station, heeft plannen om een ondergrondse parkeergarage te bouwen. Die zou onder de nog te realiseren nieuwbouw komen, naast het bestaande hotel.
Parko.
Andere groepen bezoekers, Shop Go, personen met een handicap, autodelen, medische hulpverleners, hebben faciliteiten om hun wagen te parkeren. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt, dus wil Parko ook voor de bewoners specifieke parkeerplaatsen voorzien. Koning Albertstraat 17 8500 Kortrijk 056 28 12 12.

Contacteer ons

b&b site B b en b b and b ardennen kortrijk hotel kortrijk restaurant kortrijk park hotel kortrijk b en b aan de kust kortrijk hotel wellness kortrijk