restaurant kortrijk
Da Franco Ristorante Al Garda Italiaans Restaurant Kortrijk.
U als liefhebber van de Italiaanse keuken vindt zeker uw gading in de ruime kaart Historiek Franco verliet in 1973 zijn geliefde Sicilië, kwam naar België en ging onmiddellijk aan de slag in de Parma Leuven. Later verhuisde hij naar Kortrijk en in 1977 Wijnkaart Zoals het een authentiek Italiaans restaurant hoort, vindt u bij Da Franco enkel Italiaanse wijnen op de wijnkaart.
Restaurant Nata Kortrijk.
Lekker eten in hartje Kortrijk. Met zn centrale ligging te Kortrijk op de Grote Markt, is bistro Nata de ideale plek voor je afspraken: zowel zakelijke als onder vrienden, tijdens de shopping of na een stadsbezoek. In de zomer is ons zuiderterras hierbij dan ook een echte trekpleister.
Eetcafe Nostalgie.
Zeer gastvrij, gezellig en het eten is van uitstekende kwaliteit. Heb twee dagen achter elkaar daar gegeten, de ene keer Vlaams stoofvlees en de tweede dag heeft de Indonesische kok ons verwend met heerlijk Indonesisch eten. Zelden zo lekker Indonesisch gegeten.
Het Vliegend Tapijt.
Welkom bij de tweede generatie van restaurant Het Vliegend Tapijt. Op 1 juli 2011 hebben wij het restaurant dat mijn ouders startten in 1985 overgenomen. De uitstekende bistrokeuken van toen hebben wij aangepast en verfijnd naar onze eigen smaak en creativiteit.
t Waaihof // Brasserie De Laiterie Kortrijk Maatwerk in feesten en evenementen.
Brasserie De Laiterie. We heten u van harte welkom in de brasserie van t Waaihof De Laiterie. Hier heers een symbiose van oud en nieuw. Deze zaal dateert van 1898 en werd gebruikt als danszaak en restaurant waar de burgerij hun zinnen verzette.
De Vlasblomme Kortrijk.
Restaurant Tea-room Taverne. Amélie en Pascal heten u van harte welkom. in de Vlasblomme. Wij verzekeren u steeds een uitstekende kwaliteit. aan een eerlijke prijs! 10u tot 22u. 10u tot 22u. 10u tot 22u. 10u tot 22u. 10u tot 23u. 10u tot 22u. Keuken open van 12u tot 15u en van 18u tot 21u. In het weekend: doorlopend! Vanaf 1 oktober t.e.m. is de keuken gesloten op. dinsdag, woensdag en donderdagavond. Etienne Sabbelaan 4 8500 Kortrijk.
Souffleur Eet en sfeerkaffee in Kortrijk.
Karnemelk stampers met hesp kaas, hazelnootboter gegratineerd 22. ONS BIER ASSORTIMENT. Maandag: Vanaf 9u00. Dinsdag, donderdag, vrijdag: Vanaf 10u00. Zaterdag, zondag: Vanaf 11u00. Onze keuken is doorlopend open! Ga naar de reservatie pagina.: Souffleur, eet en bierkaffee Schouwburgplein 16, Kortrijk 056 / 35 33 95.
Brasserie St. Medard Dekenzegerplein 1, Kortrijk.
Dekenzegerplein 1, 8500 Kortrijk. Reserveren kan op het nummer.: 32 56 440 223. Elke dag verzorgde lunch met seizoensproducten. Open van woensdag tot en met maandag. 12u tot 14u 18u tot 22u. RUSTDAG OP DINSDAG. Op zondag is de keuken.

Contacteer ons

b&b site B b en b b and b ardennen kortrijk hotel kortrijk restaurant kortrijk park hotel kortrijk b en b aan de kust kortrijk hotel wellness kortrijk