restaurant kortrijk
Da Franco Ristorante Al Garda Italiaans Restaurant Kortrijk.
U als liefhebber van de Italiaanse keuken vindt zeker uw gading in de ruime kaart Historiek Franco verliet in 1973 zijn geliefde Siciliƫ, kwam naar Belgiƫ en ging onmiddellijk aan de slag in de Parma Leuven. Later verhuisde hij naar Kortrijk en in 1977 Wijnkaart Zoals het een authentiek Italiaans restaurant hoort, vindt u bij Da Franco enkel Italiaanse wijnen op de wijnkaart.
Restaurant St. Christophe.
Stad Kortrijk plant een grondige heraanleg vd stationsbuurt. Tijdens de werkzaamheden aan het Stationsproject kan u uw wagen parkeren in de zones, aangeduid in het blauw op nevenstaand plannetje. Parking Hovenierstraat zijstraat n aan de belastingen 4u. gratis parkeren met blauwe parkeerschijf!
Restaurants Kortrijk goudengids.be.
President Kennedylaan 100E, 8500 Kortrijk. Bekijk alle adressen voor McDonald's.' Adriaen Brouwer Dark Gold. 14 Hollywok Kortrijk. President Kennedylaan 100, 8500 Kortrijk. Woensdag 1800: 2230.: Diet in the Box. Sint-Anna 2, 8510 Marke Kortrijk. Restaurant met terras. Restaurant met terras.
Alle restaurants in Kortrijk.
100 m van centrum Kortrijk. brasserie, restaurant, Belgisch. 110 m van centrum Kortrijk. restaurant, Belgisch, fondue, grill. 120 m van centrum Kortrijk. 160 m van centrum Kortrijk. bistro, restaurant, Belgisch, Frans. 170 m van centrum Kortrijk. 170 m van centrum Kortrijk.
LUNCH AAN 1600, Balthazar Kortrijk.
Heeft u een stralende glimlach en een vat vol energie? Aarzel dan zeker niet en neem vrijblijvend contact op met Mathieu: 0478 33 55 14. Paleisstraat 20, 8500 Kortrijk. Reserveren: 32 491 13 12 11. Gesloten op dinsdag en woensdag.
HET WIT KASTEEL.
Een speciale vermelding verdient de uitmuntende en gevarieerde wijnkaart. Alle wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd en worden op temperatuur bewaard in onze glazen wijnkast die een verbluffend elan geeft aan het restaurant. In de loungebar is het heerlijk genieten van een aperitief of een gezellige afterdrink.
Restaurant: Hotel Restaurant Damier, Kortrijk.
Gepassioneerd door zijn vak, serveert hij dagelijks pure, natuurlijke en eerlijke gerechten, dit in een ontspannen ambiance, zonder al te veel kapsones. Samen met zijn souschef Niels Vroman, brengt hij een goed onderbouwde en creatieve keuken, waar ze telkens op zoek gaan naar regionale topproducten die ze combineren met smaken van over de hele wereld. Het restaurant draagt diezelfde spirit en identiteit, zodat genieten een waar geheel wordt.
Bistro en Restaurant Toerisme Kortrijk eten drinken kortrijk bistro top 30 beste restaurants lekker in kortrijk.
Bistro en Restaurant. Deze lijst is van restaurants en bistro's' is een selectie op basis van welbepaalde criteria. Een volledige lijst kunt u terug vinden in de bedrijvengids. Geniet van het beste wat Kortrijk te bieden heeft op gastronomisch vlak.

Contacteer ons

b&b site B b en b b and b ardennen kortrijk hotel kortrijk restaurant kortrijk park hotel kortrijk b en b aan de kust kortrijk hotel wellness kortrijk