wellness kortrijk
Gioma Wellness en behandelingen Bellegem Kortrijk.
Het is verplicht een douche te nemen voor u de wellness ruimte betreedt. Wij eigenen ons het recht toe om mensen de toegang te weigeren tot de wellness. Het is verboden eigen producten toe te voegen aan het water of de sauna.
Wellness D-Hotel.
Home / Wellness. a complete break. from the stress. of a busy life. d-mixx is het luxueuze wellnesscenter van d-hotel, een oase van kalmte en rust. Met meer dan 600 m wellnessinfrastructuur wordt een perfecte ruimte gecreëerd om te relaxen. d-mixx gaat over het zich goed voelen in je vel aan de hand van lichaamsoefeningen, ontspannen van de geest en het voeden van de ziel. Call to make a reservation 32 56 21 21 00. Ontdek hier onze arrangementen. De D-Hotel Cadeaubon! d-hotel abdijmolenweg 1 8510 marke kortrijk tel.
Home.
Sense of Beauty is stilaan een begrip geworden voor alles wat met Beauty Wellness te maken heeft. Genieten met z'n' tweetjes of je eens lekker alleen laten verwennen.Bij Sense of Beauty staat een professioneel team klaar met een hele waaier beauty en wellnessarrangementen.
Parkhotel Kortrijk, luxe hotel met bistro wellness.
Dolce Wellness Sauna.
De beste wellness centra en spa's' in Kortrijk TripAdvisor.
Sawasdee Thai Massage. 1 van 3 Spa en wellness in Kortrijk. Sauna Ô Pur. 2 van 3 Spa en wellness in Kortrijk. 3 van 3 Spa en wellness in Kortrijk. beter advies betere prijs betere reis. 2018 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.
Yuna Wellness Privé sauna Kortrijk West-vlaanderen Relaxy.be.
Kies een categorie. Home Privé sauna West-vlaanderen Kortrijk Yuna Wellness. Voeg toe aan favorieten. Bij het privéwellnesscenter Yuna Wellness herbeleeft u het echte welzijn. De rustieke sfeer vormt het perfecte decor om u te laten onderdompelen in een uniek gevoel van welbehagen.
Aurora-Aura.
Prijs vanaf 88 euro per nacht. BB Aurora heeft ruime kamers met gratis WiFi en ligt op 5 minuten rijden van het bruisende centrum van Kortrijk. Het eigen wellness en spacentrum is toegankelijk voor een toeslag en er is gratis parkeergelegenheid.

Contacteer ons

b&b site B b en b b and b ardennen kortrijk hotel kortrijk restaurant kortrijk park hotel kortrijk b en b aan de kust kortrijk hotel wellness kortrijk