brunch kortrijk
Kaffee Damast, restaurant te Kortrijk eten, drank en jazz.
Ik zak graag af naar Kaffee Damast. Het is een plek met een ziel, perfect verweven met het nieuwste museum van Kortrijk. Oud en nieuw samen. Vincent Van Quickenborne. Burgemeester Stad Kortrijk. Geef mij in de zomer maar een frisse, zoete wijn.
Café Tartine.
Pure smaken en dagverse produkten.DAT PROEF JE! Bij ons kan je terecht voor een lekkere start van de dag, verrassende lunch, verfrissende apero's' of zomaar een lekker hapje of drankje op een unieke ligging in het historische stadscentrum van Kortrijk.
t Waaihof // Brasserie De Laiterie Kortrijk Maatwerk in feesten en evenementen.
prijs 50 euro. dranken aan vriendenprijs. frisdranken en pils aan 1 euro. wijn aan 15 euro. Uw feest op maat. BTW BE 0874.665.133. Graaf de Smet de Naeyerlaan 18. 32 056/35 05 40. Bezoek ook de website van Rentapriest Website by KMOSites.
25 topadresjes voor een zalige brunch etendrinken De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. P
Garage à Manger. In deze Mazdagarage huist vandaag een hippe keet die met biologische en lokale producten de innerlijke mens verstrekt. Op zondag halen ze alles uit de kast voor een brunch met zoet én zout en dat alles à volonté.
De 10 beste ontbijtrestaurants in Kortrijk TripAdvisor.
De beste Hamburgers in Kortrijk. De beste Tapas in Kortrijk. De beste Spareribs in Kortrijk. De beste Garnaal in Kortrijk. Restaurants voor lunches in Kortrijk. Bakkerijen in Kortrijk. Kindvriendelijke restaurants in Kortrijk. Koffie en thee in Kortrijk. Nagerechten in Kortrijk.
Parkhotel: hotel met bistro, bar en wellness in Kortrijk.
Badjassen en slippers kunnen verkregen worden aan de wellness balie mits een huurprijs van 7 per dag. Mits een kleine meerprijs kan u als hotelgast ook genieten van de volledige wellness Avenue met verschillende therapie baden, Infra-rood sauna, stoombaden, ijsgrot.,
De lekkerste adresjes van Kortrijk Nieuws HLN.
Praktisch: Walle 184 056/32 82 70 Table d'Amis.' De pralines, truffels en andere chocoladelekkernijen van Dumon laten zich proeven in Brugge, Hong Kong én Kortrijk. De strak in zijn vel zittende shop opende in 2010 zijn deuren en verleidt sindsdien chocoholics uit Kortrijk en omstreken.
De beste brunch in Kortrijk TripAdvisor.
Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. De beste brunch in Kortrijk, België. Restaurants in Kortrijk. Brunch in Kortrijk. Brunchrestaurants in Kortrijk. Wat te doen.

Contacteer ons

hotels omgeving kortrijk brunch kortrijk b & b de haan hotel messeyne kortrijk hostel kortrijk lekker ontbijten in kortrijk b & b zeeland goedkoop hotel kortrijk b en b frankrijk full house kortrijk overnachten kortrijk hotels in de buurt van kortrijk