hostel kortrijk
Kortrijk Groeninghe Kortrijk Belgium.
This brand new hostel near to the Kortrijk city centre, the French border and Flanders Field sites makes for a modern, stylish place to stay with plenty of light and high design features. With complimentary breakfast, free Wi-Fi and en suite rooms available, guests can stay in comfort at Hostel Kortrijk a home from home in a beautiful area of Belgium.
Hostel Groeninghe Architectuurkaart Zuid-West-Vlaanderen.
Give Hostel Groeninghe 5/5. URA Yves Malysse Kiki Verbeeck i.s.m. De tijd waarin jeugdherbergen optrokken werden in de periferie van de steden is voorbij. Veel steden kiezen om deze infrastructuur in te planten in het stadshart. Een jeugdhostel dient ook voor buitenlandse studenten die tijdelijk verblijven in Kortrijk.Het project is een onderdeel van een globaal masterplan voor de site opgemaakt door URA Architecten. Op deze ommuurde site blijven een aantal oude gebouwen staan die worden gerenoveerd. Er is tevens plaats voorzien voor een sportzaal. De ontwerpers zijn vertrokken van het idee om de rode bakstenen muren zo veel mogelijk te behouden. De nieuwbouw is iets schuin geplaatst waardoor een terras ontstaat tussen de muur en het restaurant. Ook het kleurgebruik van de gevel sluit aan bij de bakstenen ommuring. Na Antwerpen krijgt Kortrijk een nieuw type van jeugdherberg" met kamers van 2 tot 6 bedden.
Rustig gelegen hostel in Kortrijk Logeren in Vlaanderen Vakantieland.
Hoveniersstraat 34 A, 8500 Kortrijk Kortrijk Toon kaart. Focus op Kortrijk. Richtprijs voor je vakantie bij Hostel FOCUS.: 3000, / Prijs per kamer 2p. Boek nu Bekijk beschikbaarheid. FOCUS OP KORTRIJK. Hostel Focus is gelegen in een rustige straat op.:
Hostel Groeninghe Belgiƫ Kortrijk Booking.com.
Hostel Groeninghe ligt in Kortrijk, op 21, km van Kortrijk Xpo. Het beschikt over een gedeelde lounge en een bar. De accommodatie bevindt zich op 900 meter van de Grote Markt en op 1 km van het stadhuis van Kortrijk.
Hostel Groeninghe Westtoer.
Nieuwe hostel geopend in 2015! Een moderne en duurzame hostel met comfortabele kamers van 1, 2, 4 of 6 bedden. Iedere kamer heeft een eigen toilet, lavabo en douche. Daarnaast zijn er ook twee vergaderzalen, een backpackerskeuken, een selfservice restaurant, bar en lounge.
De beste hostels in Kortrijk TripAdvisor.
Kortrijk Groeninghe Hostel. 1 van 5 bijzondere accommodaties met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Kortrijk. Andere accommodaties in de buurt van Kortrijk 19. Tournai Youth Hostel. 264, km van Kortrijk. Net wat we nodig hadden tijdens ons fietsweekend. 402, km van Kortrijk.
Groeninghe Jeugdherbergen, 23 unieke locaties in Vlaanderen.
Het winkelcentrum K, de vernieuwde Leieboorden en hostel Groeninghe zijn daar slechts enkele toonvoorbeelden van. Plan je een weekendje dichtbij, ben je op doortocht naar Frankrijk of de herdenkingssites rond WO I in de Westhoek? Hou dan zeker even halt in Kortrijk!

Contacteer ons

hotels omgeving kortrijk brunch kortrijk b & b de haan hotel messeyne kortrijk hostel kortrijk lekker ontbijten in kortrijk b & b zeeland goedkoop hotel kortrijk b en b frankrijk full house kortrijk overnachten kortrijk hotels in de buurt van kortrijk