hotel messeyne kortrijk
Beschermd monument heropent als hotelbar Kortrijk Regio HLN.
Johan Anckaert De geklasseerde gevel van het voormalig Vlaamsch Huis, waar nu bar Winstons van hotel Messeyne gevestigd is. Winstons is sinds vorige vrijdag open. Het is een hotelbar met op de eerste verdieping ook een sigarenbar. Vandaar de naam Winstons, een knipoog naar de beroemde sigarenroker en Britse oorlogspremier Winston Churchill. Het is een trend in Kortrijk dat de betere hotels een opvallende bar hebben, die ook open is voor niet-hotelgasten.
Romantisch overnachten Hotel Messeyne Vlaanderen Kortrijk.
Ruime, moderne kamers, een uitstekend gastronomisch restaurant en een prachtige tuin, sauna, hamman en wellness, zijn een paar andere zaken die in het oog springen. Hotel Messeyne ligt in het mooie, historische centrum. De keuken van Hotel Messeyne is bekend in heel Kortrijk en ver daarbuiten gesloten op zaterdagmiddag en de hele zondag.
Restaurant Messeyne Kortrijk.
Restaurant Messeyne is van maandag tot vrijdag vanaf twaalf uur open voor de lunch. s Avonds openen wij om 19 uur, op zaterdag en zondag zijn we dicht. 32 056 21 21 66. 8500 Kortrijk België. Copyright 2019 Messeyne. All Rights Reserved.
Hotel Messeyne: voorzieningen en recensies Expedia.be.
Selecteer om meer weer te geven Info over het hotel Tab 1 van 2 geselecteerd. Selecteer om weer te geven Gastenbeoordelingen Tab 2 van 2. Groeningestraat 17 Kortrijk 8500. Hotel Messeyne heeft een sauna en fitnessfaciliteiten. Dit hotel heeft een restaurant.
Hotel Messeyne BoekUwHotel.be Hotels in Kortrijk.
Hotels dichtbij Hotel Messeyne in Kortrijk. Het Best Western Belfort Hotel is gelegen op de hoek van de Grote Markt te Kortrijk, tegenover het Gotische. Het Best Western Belfort Hotel is gelegen op de hoek van de Grote Markt te Kortrijk, tegenover het Gotische.
Ben je een mens of een robot? trivago.
Neem contact met ons op via: info@trivago.nl. In een ogenblik zult u worden teruggeleid naar trivago. Kies uw land. Kesselstraße 5 7, 40221 Düsseldorf, Duitsland. Mobiele apps vind je hotel onderweg. trivago Hotel Manager voor hoteliers. Copyright 2019 trivago Alle rechten voorbehouden.
Hotel Messeyne Westtoer.
Aan je favorieten toevoegen. Het harmonieuze samenspel van klassieke elementen van deze oorspronkelijke patriciërswoning met ultramoderne accenten zorgt voor een unieke sfeer in dit hotel. Het biedt een volstrekt unieke verscheidenheid aan kamertypes. Elke kamer heeft dan ook zijn eigen inrichting en werd met de grootste zorg ontworpen.
Messeyne Toerisme Kortrijk.
Boek een overnachting. Hotel Messeyne is gelegen in de historische groeningestraat op enkele stappen van de grote markt. Elke kamer ademt een totaal verschillende sfeer uit. U beschikt er over gratis parking, wifi en wellness. Wij beschikken over een gastronomisch restaurant.

Contacteer ons

hotels omgeving kortrijk brunch kortrijk b & b de haan hotel messeyne kortrijk hostel kortrijk lekker ontbijten in kortrijk b & b zeeland goedkoop hotel kortrijk b en b frankrijk full house kortrijk overnachten kortrijk hotels in de buurt van kortrijk